Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων την Ιερά Εικόνα των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης και εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Ναοῦ Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης την Τιμία Κάρα του Αγίου και εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Πρίνους με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων γυναικών μαρτύρων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Τρικάλων (έναντι πλατείας ΟΤΕ).

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευμενίου Επισκόπου Γορτύνης Κρήτης και της Αγίας μάρτυρος Αριάδνης.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας». Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τελέσει τις Ακολουθίες της Ρασοφορίας και της Μοναχικής Κουράς σε αδελφές της Μονής.

ΧΟΡΗΓΙΑ:

Φρέσκο Γάλα Ημέρας

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο