Το επετειακό ημερολόγιο για τα 10 χρόνια Aridaia News


10 ΧΡΟΝΙΑ ARIDAIA NEWS!
10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

💝 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Ετοιμάζοντας το ημερολόγιο του Aridaia News, προσπάθησα να βρω κάποια λόγια για αυτή τη νέα χρονιά που έρχεται… Μια νέα χρονιά που σηματοδοτεί την συμπλήρωση 10 ετών προσπάθειας, αγώνα με την καθημερινότητα, με την είδηση, με τον πολίτη της Αλμωπίας μας, της Αλμωπίας μου που υπηρέτησα από 18 ετών παιδί και υπηρετώ μέχρι σήμερα με την ίδια ζέση, το ίδιο μεράκι, την ίδια αγάπη.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στη Δημοσιογραφία πριν 10 χρόνια, τότε που οι περισσότεροι επέλεγαν την γεμάτη ευκαιρίες πόλη, εγώ επέλεξα την γεμάτη προκλήσεις επαρχία. Και δεν μετάνιωσα στιγμή! Το έδαφος άγονο για το επάγγελμα, η καθημερινότητα δύσκολη, το μέλλον αβέβαιο.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά, βλέποντας το αποτέλεσμα του πείσματος, της υπομονής, της επιμονής και του οράματός μου, δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος για τον κόπο μου και ευγνώμων για όλους εσάς που αναδεικνύεται το δημιούργημά μου, το Aridaia News, σταθερά πρώτο σε επισκεψιμότητα και το έχετε ταυτίσει με την είδηση. Και είμαι διπλά περήφανος, που το επίτευγμα αυτό μεταφέρεται πια σε επίπεδο νομού και μία ειδησεογραφική ιστοσελίδα με την επωνυμία της πόλης μας, της Αριδαίας, γίνεται σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την Πέλλα.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου που πίστεψε στο παράτολμο όνειρό μου. Ευχαριστώ θερμά όλους τους επαγγελματίες που επιλέγουν σταθερά το Aridaia News για την προβολή τους. Φυσικά, ευχαριστώ τους χιλιάδες αναγνώστες όλων των ηλικιών, από τον νεότερο ως τον γηραιότερο, για τους οποίους αποτελούμε καθημερινή επιλογή ενημέρωσης.

Υπόσχομαι να συνεχίσω να εξελίσσομαι κάθε μέρα που περνά. Υπόσχομαι να συνεχίσω να είμαι αληθινός. Υπόσχομαι και τα επόμενα 10 χρόνια να διατηρήσω τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει έως σήμερα.

Υ.Γ. Το ημερολόγιο που θα δείτε παρακάτω, μπορείτε να το παραλάβετε δωρεάν από τα γραφεία μας.

Πηγή: https://aridaianews.blogspot.com/2019/11/10-aridaia-news.html

Visits: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο