Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας διοργανώνει Νεανική Σύναξη στη Κέρκυρα από τις 23 Αυγούστου 2021 έως και τις 29 Αυγούστου 2021


Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με τη χάρη του Θεού και την Ποιμαντική καθοδήγηση του Μακαριωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, θα διοργανώσει για μια Νεανική Σύναξη στη Κέρκυρα από τις 23 έως και τις 29 Αυγούστου ε.έ., με κεντρικό θέμα: «Θα ΄ρθει  ένα απόγευμα ζεστό θα μπει στον κήπο αυτό…».

Πρόκειται για μια πρωτότυπη Συνάντηση Νέων ηλικίας 18-28 ετών από τις Ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία θα φιλοξενηθεί στο όμορφο Νησί της Κέρκυρας.

Η Σύναξη αυτή θα περιλαμβάνει κοινή λατρεία και Προσευχή, γνωριμία με τον τόπο φιλοξενίας, τον Πολιτισμό του και την Τοπική Νεολαία, συζητήσεις σε ολομέλεια ή κατά ομάδες και Προσκυνηματικές Εκδρομές.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της πανδημίας covid 19 θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, για την Ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Για την καλύτερη Διοργάνωση του Προγράμματος, παρακαλούμε θερμά οι νέοι της Ενορίας σας, που ενδιαφέρονται, να συμπληρώσουν αφενός μεν την επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής αφετέρου δε τη Δήλωση τήρησης Υγειονομικών Μέτρων, μέχρι και την 15η Ιουλίου, αποστέλλοντάς την στη Γραμματεία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας μαζί με τη συμβολική τιμή συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 213 0184438 (κα. Μαρία Φούρλα) ή στο mail: gramateia@neotita.gr – SITE: http://www.neotita.gr

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο