Συναντήσεις στην Αθήνα 25.04 – 28.04, η νέα μας τραπεζική συνεργασία και το νέο μας webinar


Συναντήσεις στην Αθήνα 25.04 – 28.04, η νέα μας τραπεζική συνεργασία και το νέο μας webinar
Συναντήσεις στην Αθήνα 25.04 – 28.04, η νέα μας τραπεζική συνεργασία και το νέο μας webinar  ­ Περιεχόμενα:
Α. Συναντήσεις στην Αθήνα, από 25 ως και 28 Απριλίου. Ελάτε να τα πούμε από κοντά!

Β. Η νέα μας πολύ σημαντική τραπεζική συνεργασία στη Ρουμανία

Γ. Η φορολογία στη Ρουμανία

Δ. Το νέο μας webinar: 26 και 28 Απριλίου

Ε. Νέα λύση για θέματα κινητής τηλεφωνίας στη Ρουμανία  ­ Καλημέρα σας από το Βουκουρέστι!

Το 2023 η Ρουμανία συνεχίζει να συγκεντρώνει σειρά νέων επενδύσεων (αν σας περιγράψουμε το πόσα εργοστάσια ανακοινώθηκαν από την 01.01 στη Ρουμανία… θα διαπιστώσετε ότι είναι περισσότερα από όσα έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία 10 – 15 χρόνια). Την ίδια στιγμή το τραπεζικό της σύστημα παραμένει σταθερό, η ανάπτυξή της μεγάλη και η φορολογία της η ελκυστικότερη φορολογία στην Ευρώπη. Α. Συναντήσεις στην Αθήνα Αν θέλετε να μιλήσουμε για την ίδρυση εταιρείας στη Ρουμανία, μπορείτε: Είτε να επιλέξετε μία συνάντηση μέσω zoom, πατώντας το λινκ εδώ για να μπείτε στο πρόγραμμα του Ηλία Παπαγεωργιάδη και να διαλέξετε πότε σας εξυπηρετεί να μιλήσετε μαζί τουΕίτε να έχετε μία συνάντηση μαζί του στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα).
 Από την Tρίτη 25 Απριλίου ως και την Παρασκευή 28 Απριλίου ο Ηλίας Παπαγεωργιάδης θα βρίσκεται στην Αθήνα, για… 65 συναντήσεις.Υπάρχουν ακόμη λίγα κενά στο πρόγραμμά του.

Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε συνάντηση:Επικοινωνήστε απευθείας στο 6977 308083Ή απαντήστε σε αυτό το email, αφήνοντάς μας όνομα και κινητό τηλέφωνο. Β. Η νέα μας πολύ σημαντική τραπεζική συνεργασία στη Ρουμανία Η εταιρεία μας ήδη συνεργάζεται στη Ρουμανία με τις σημαντικότερες τράπεζες στη χώρα και τις πιο «φιλικές» για τραπεζικές εργασίες ξένων επενδυτών.

Από τον Μάιο του 2023 ξεκινάμε συνεργασία και με την Ρουμανική κρατική τράπεζα EXIM Bank (που αγόρασε την παρουσία της Ελληνικής «Εθνικής Τράπεζας» στη Ρουμανία), προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας:Μία σοβαρή εναλλακτική επιλογή για τις εργασίες τουςΠολύ ανταγωνιστικά επιτόκια καταθέσεων, τόσο για καταθέσεις σε Ευρώ όσο και για καταθέσεις σε δολάρια, ή και το τοπικό Ρουμανικό νόμισμα (Lei)

Για περισσότερες πληροφορίες:Επικοινωνήστε απευθείας στο 6977 308083Ή απαντήστε σε αυτό το email, αφήνοντάς μας όνομα και κινητό τηλέφωνο. Γ. Η νέα φορολογία στη Ρουμανία Η φορολογία στη Ρουμανία παραμένει εξαιρετικά ελκυστική. Εν συντομία:
 Για έσοδα ως 500.000 Ευρώ, αν η εταιρεία έχει υπάλληλο, πληρώνει φορολογία 1% επί των εσόδων (με εξαίρεση το consulting)Χωρίς υπάλληλο / με consulting πάνω από το 20% των εσόδων της, η εταιρεία πληρώνει 16% επί των κερδώνΟ φόρος μερίσματος είναι 8%.Αν κάποιος είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας και πάρει μέρισμα από τη Ρουμανική του εταιρεία (αφού του ετοιμάσουμε τα σωστά αναγκαία έγγραφα) ΔΕΝ θα πληρώσει επιπλέον φόρο στην Ελλάδα, θα κάνει απλά εισαγωγή μερίσματος. Έχουμε ήδη στείλει σχετικό ενημερωτικό υλικό σε κάθε ενδιαφερόμενο και ειδικό επιπλέον υλικό στους εκατοντάδες πελάτες μας. Αν θέλετε να σας ενημερώσουμε προσωπικά για τις αλλαγές, μπορείτε:
 Είτε να τηλεφωνήσετε στο 6977 308083Είτε να απαντήσετε σε αυτό το email για να συναντηθούμε από κοντάΕίτε να μπείτε σε αυτό το λινκ και να κλείσουμε συνάντηση μέσω zoom:
https://calendly.com/more-consulting/online-meeting Δ. Το νέο μας webinar στις 26 και 28 Απριλίου Την Τετάρτη 26 και την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 18.15 θα πραγματοποιήσουμε τα νέα μας webinar για τη Ρουμανία, με ομιλητή τον Ηλία Παπαγεωργιάδη.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να εγγραφείτε εδώ! Ε. Νέα λύση για θέματα κινητής τηλεφωνίας στη Ρουμανία. Ήδη 50+ πελάτες μας δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτή. Ρωτήστε μας περισσότερα! After Sales Service και το 2023! Εκατοντάδες πελάτες της MORE μπορούν να σας επιβεβαιώσουν ότι είμαστε κοντά σας πριν και μετά την ίδρυση της εταιρίας σας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και λύσεις. Τα έργα μας κάνουν τη διαφορά. Το blog του Ηλία Παπαγεωργιάδη: www.iliaspapageorgiadis.com
Ηλίας Παπαγεωργιάδης
CEO0040 722 4941566977 308083
ilias@more-group.eu 
More Group of Companies
Βουκουρέστι, Ρουμανία
Τηλ. +40 21 3086271, Fax: +40 21 3270743
moreconsulting.eu

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο