Συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου με τον δήμαρχο Καλαμάτας και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας


Συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος με θέμα την πανδημία.

Ο ποιμενάρχης της Μητροπόλεως συναντήθηκε με τον επικεφαλής της πολιτικής αρχής του τόπου και τον Πρόεδρο μετά από δική του πρωτοβουλία, και εξέφρασε την ανησυχία του όσον αφορά την τήρηση ή όχι των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, σε συνδυασμό με την τουριστική περίοδο η οποία αρχίζει και θα είναι έντονη και στην περιοχή.

Ο Σεβασμιώτατος, θέλοντας να απευθύνει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο, τόνισε πως είναι αναγκαίο να τηρούνται τα μέτρα, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του και για το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη. Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να βρεθεί η περιοχή στο “βαθύ κόκκινο” και στο πόσο αρνητικές θα είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τόσο τον αριθμό των θυμάτων αλλά και την οικονομία σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο.

Τέλος, ο δήμαρχος Καλαμάτας έκανε και ο ίδιος έκκληση στους πολίτες να μη χαλαρώσουν και να εξακολουθεί η περιοχή να έχει καλή εικόνα και το επόμενο διάστημα.

ΧΟΡΗΓΙΑ:

Ιερορραφείο Τριανταφυλλίδου
Αλούργις - Ιερατικά Ενδύματα
Climantro - Ιερατικά Ενδύματα

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο