Συλλογικές Αγωγές κατά Παρόχων Ρεύματος για τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στους Λογαριασμούς των Εταιρειών Ενέργειας


Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι Ενώσεις Καταναλωτών ζητώντας την κατάργηση της Ρήτρας Αναπροσαρμογής στους Λογαριασμούς Ρεύματος και των χρεώσεων που αυτή συνεπάγεται.
Το ΙΝΚΑ-Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και οι Οργανώσεις – Μέλη του Ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε συλλογικές Αγωγές κατά όλων των Εταιρειών Παροχής Ενέργειας, καταγγέλλοντας ότι οι Εταίρες καρπώνονται υπερκέρδη, εις βάρος των Καταναλωτών. 
Με Ανακοίνωσή της η Οργάνωση των Καταναλωτών γνωστοποιεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, από τον ιστότοπο https://syllogiki-inka.gr και inka.gr, να λάβουν μέρος στην Δικαστική διεκδίκηση ως Ενάγοντες Καταναλωτές, Μέλη του ΙΝΚΑ-ΓΟΚΕ.

Δικαιολογητικά

Από αυτή τη σελίδα μπορείτε να κατεβάσετε

1. Την Αίτηση Χορηγήσεως Αντιγράφου της Σύμβασης με τον Προμηθευτή σας.

Εσείς θα χρειαστεί να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, να εκτυπώσετε την Αίτηση, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία, να συμπληρώσετε την ημερομηνία και να την υπογράψετε. Ύστερα θα πρέπει να την υποβάλλετε στον Πάροχό σας (σε κάποιο κατάστημα Εξυπηρέτησης). Εναλλακτικά και εάν σας εξυπηρετεί είναι δυνατό να υποβάλλετε την Αίτησή σας και Διαδικτυακά.

Προσοχή: Σε περίπτωση που η Κατάθεση της Αίτησης γίνει σε φυσικό κατάστημα, θα πρέπει να ζητήσετε να σας εκδώσουν Φωτοαντίγραφο της Αιτήσεως, επί του οποίου ο Υπάλληλος που την παρέλαβε θα Βεβαιώσει την παραλαβή και θα θέσει Ημερομηνία, Υπογραφή και Ονοματεπώνυμο.

ΑΙΤΗΣΗ ΛΗΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

2. Την Αίτηση Εγγραφής στο ΙΝΚΑ

Προσοχή: Είναι υποχρεωτικό να αναγράψετε Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας, Τηλέφωνο, E-mail, ΑΦΜ.

Αφού την κατεβάσετε στον Υπολογιστή σας, την εκτυπώνετε, την συμπληρώνετε, την υπογράφετε και τη σκανάρετε (ή εναλλακτικά την φωτογραφίζετε με καθαρή φωτογραφία από το κινητό σας τηλέφωνο) και την στέλνετε στο mail eggrafi.inka.gr@gmail.com 

Εάν έχετε περισσότερες Παροχές, σε διαφορετικούς Παρόχους, αρκεί μια μόνο Εγγραφή.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΙΝΚΑ

3. Την Εξουσιοδότηση προς τους Δικηγόρους που έχουν αναλάβει τη Σύνταξη, Κατάθεση και εκδίκαση της Αγωγής.

Αφού την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, την εκτυπώνετε, την συμπληρώνετε, την υπογράφετε και τη σκανάρετε (ή εναλλακτικά την φωτογραφίζετε με καθαρή φωτογραφία από το κινητό σας τηλέφωνο) και την στέλνετε στο mail eggrafi.inka.gr@gmail.com 

Εάν έχετε περισσότερες Παροχές, σε διαφορετικούς Παρόχους, τότε χρειάζεστε τις αντίστοιχες Εξουσιοδοτήσεις για τις Αγωγές που θα ασκηθούν.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία της Συλλογικής Αγωγής, στα τηλέφωνα 211 0135 199 και 211 0135 200, είτε μέσω email στη διεύθυνση info.inka.gr@gmail.com

Visits: 44


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο