Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού


Tεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας θα μεταφέρει την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως το απόγευμα της Κυριακής 8 Αυγούστου 2021.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος αναφέρει:

Εξαιρετική ευλογία για την Τοπική μας Εκκλησία συνιστά η έλευση και ολιγοήμερη παραμονή στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.

Τα Ιερά Λείψανα, που φυλάσσονται στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, θα μεταφέρει την Δευτέρα 2/8, στις 7μ.μ. στον Ναό, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, όπου θα τα υποδεχτούν ο Ιερός Κλήρος και ο λαός της ενορίας. Θα ακολουθήσουν ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν προς προσκύνηση στον Ναό έως το απόγευμα της Κυριακής 8/8, οπότε και θα αναχωρήσουν από την πόλη μας, μετά την ακολουθία της Παρακλήσεως. Κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής τους, θα εξελιχθεί πλούσιο λατρευτικό πρόγραμμα, το οποίο αναλυτικώς δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως imd.gr

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο