Στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ)


Στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος για την εορτή της Κοιμήσεως και της εις Ουρανούς Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Αναλυτικά η Ιερά Μητρόπολη αναφέρει:

Στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος προκειμένου να τελέσει την Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Κοιμήσεως και της εις Ουρανούς Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Ελισαίος μαζί με την περί αυτού Αδελφότητα υποδέχθηκαν τον σεπτό μας Ποιμενάρχη και στο Καθολικό του Μοναστηριού τελέστηκε επίσημη Δοξολογία.

Ο σεβαστός Γέροντας προσφώνησε τον Επίσκοπο μας, καλωσορίζοντάς τον στον αγιασμένο τόπο και του ευχήθηκε να έχει μία ευλογημένη Ποιμαντορία, ενώ με τη σειρά του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Ελισαίο και όλους τους αδελφούς για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, ευχηθείς προς όλους να συνεχίζουν τον πνευματικό τους αγώνα και να προσεύχονται για όλους τους Χριστιανούς, ώστε η Έφορος του Αγιωνύμου Όρους να μεσιτεύει προς τον Κύριο και να μας ενδυναμώνει στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

IGNETechnology

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο