Σε Ελλάδα και Κύπρο ο Πάπας Φραγκίσκος από 2 έως 6 Δεκεμβρίου 2021


Ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφτεί την Ελλάδα και την Κύπρο από τις 2 μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου 2021, όπως έκανε γνωστό το Βατικανό.

Ειδικότερα, ο Πάπας Φραγκίσκος θα ταξιδέψει στην Κύπρο από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2021, επισκεπτόμενος την Πόλη της Λευκωσίας, και στην Ελλάδα από 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2021, με επίσκεψη στην Αθήνα και τη Λέσβο.

Η επίσκεψή του γίνεται κατόπιν Προσκλήσεως των Πολιτικών και Τοπικών Εκκλησιαστικών Αρχών, ενώ το Αναλυτικό Πρόγραμμα του ταξιδιού θα γίνει γνωστό εν ευθέτω χρόνο, σύμφωνα με δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Ματέο Μπρούνι.

Υπενθυμίζεται πως ο 84χρονος είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να επισκεφτεί ξανά τη Λέσβο μετά την τελευταία του επίσκεψη το 2015 με τον Παναγιώτατο Πατριάρχη μας κ.κ. Βαρθολομαίο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να συναντηθεί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, την Εντιμοτάτη Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και, μεταξύ άλλων, με τους Ρομαιοκαθολικούς και Ουνίτες που ζουν στην Ελλάδα.

 

 

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο