Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης: Ξεκινάμε έναν αγώνα τον οποίο θα γευτεί η κυβέρνηση 100%


Στα κάγκελα είναι οι έμποροι της Θεσσαλονίκης μετά τη νέα αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει κλειστά τα καταστήματα στην πόλη, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης.

Ο εμπορικός κόσμος ζητά επιτακτικά απαντήσεις από το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς, όπως λένε οι εκπρόσωποί του, δεν γίνεται μέσα σε λίγες ώρες να αλλάζουν αποφάσεις που καθορίζουν την εργασία και τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. «Είμαστε πλέον μαθημένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά. Την προηγούμενη είχε εκδοθεί ΦΕΚ και ξαφνικά η απόφαση ακυρώθηκε τηλεοπτικά» σχολίασε στο Thestival ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του εξήγησε ότι η απόφαση ελήφθη μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, λόγω της επιβάρυνσης της κατάστασης στην πόλη. «Θα πρέπει να μας εξηγήσουν πώς αλλάζουν αποφάσεις μεταξύ 48 ωρών. Ο κόσμος δεν είναι παιχνιδάκι κάποιων που αποφασίζουν. Δεν μπορεί επειδή κάποιος ξυπνάει ένα πρωί, να αποφασίζει διαφορετικά».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κάλεσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη, στις 18.30, ώστε να λάβουν αποφάσεις. Οι έμποροι δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον των αποφάσεων που τους επιβάλλονται και αλλάζουν ανεξήγητα μέσα σε λίγες ώρες. «Ξεκινάμε έναν αγώνα τον οποίο θα γευτεί η κυβέρνηση 100%. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Δεν μπορεί να μας καταστρέφει. Έχουμε οικογένειες, υποχρεώσεις, προβλήματα. Πρέπει να σεβαστεί τον εμπορικό κόσμο» κατέληξε ο κ. Φιλιππίδης.

Visits: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο