Προσφορά Σαββατοκύριακου: Δώρο με ΚΑΘΕ αγορά! Προλαβαίνεις…


Δώρο με κάθε online αγορά από το www.enploeditions.gr!

Aνεξαρτήτως ποσού!

Επιλέξτε τώρα τα βιβλία που επιθυμείτε!

Βαρθολομαίος, Οικουμενικός Πατριάρχης
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Αν υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι οι Έλληνες συμφωνούμε είναι ότι ο νέος Ελληνισμός διέρχεται κρίση αξιών, βούλησης να ανασυνταχθεί, να ελπίσει και να αναδημιουργήσει. Ο χώρος της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν αποτελεί εξαίρεση, όταν μάλιστα συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι η πλειονότητα των Νεοελλήνων αδιαφορεί ή παρακάμπτει την Εκκλησία, ενώ πολλοί από εκείνους που ισχυρίζονται ότι ανήκουν σ’ αυτήν αρκούνται στο να την εκθειάζουν και να μιλούν με εθνική υπερηφάνεια για την πορεία της, αντί να την βιώνουν. Το μήνυμα των καιρών για τη σύγχρονη Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, θα τολμούσε να πει κανείς, είναι “επιστροφή στις κατακόμβες”:
Επιστροφή στη σιωπή, στην ταπείνωση και στην καθαρή καρδία, αρετές που μόνο αυτές είναι δυνατό να ελκύσουν την “αστραπή της θεότητος” εντός και γύρω μας! Η σεμνή κατάθεση σ’ αυτό το βιβλίο πίστεως και βίου του μαχητού αρχηγού της Ορθόδοξης Εκκλησίας -σαρκός εκ της εθνικής σαρκός μας- Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, συνδυασμένη με τη μακραίωνη πείρα της Εκκλησίας, έρχεται σε μία ώρα εύκαιρη και αναγκαία να αφυπνίσει το Ελληνικό κοινό, να τονώσει πνευματικά όσους έχουμε ανάγκη από τόνωση, να φέρει ελπίδα σε όσους έχουμε εξαντλήσει και τα τελευταία αποθέματά της… (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).
Το βιβλίο-δώρο δεν θα εμφανίζεται στη λίστα των βιβλίων που θα επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αλλά θα προστεθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας σε ΟΛΕΣ τις online παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου, μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.
δώστε τώρα εδώ την παραγγελία σας

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο