Προκαλεί ο Πέτρος Τατσόπουλος: Κοροϊδία και ειρωνείες για τον Άγιο Παίσιο και την Ορθοδοξία


«Θρυλική μ@λ@κι@» χαρακτήρισε την σειρά για τη ζωή του Αγίου, που τρέμουν μέχρι και οι Τούρκοι!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο προοδευτικός Πέτρος Τατσόπουλος, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, μετά το πέρασμά του από ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι, επιτίθεται στην Ορθοδοξία προσβάλλοντας, αυτός ο… προοδευτικός, το θρησκευτικό συναίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Ο ίδιος δηλώνει άθεος, αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεται την Πίστη των Ελλήνων, αυτή την Πίστη για την οποία πολέμησαν το 1821 για να γίνει βουλευτής ο Τατσόπουλος και οι όμοιοί του και να χλευάζουν όσα πιστεύει ο λαός.

Ο κύριος αυτός λοιπόν με αφορμή την τηλεοπτική σειρά για τον Άγιο Παίσιο σχολίασε στο facebook με τον εξής αισχρό τρόπο: «-Πώς πάει, άγιε πατέρα; Προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση; -Μια χαρά προχωράει, τέκνο μου. Έχουμε όμως ακόμη τεράστια περιθώρια. –Να αποβλακωθούμε περισσότερο; -Όχι. Να εκδηλώσουμε την αποβλάκωσή μας πιο απενοχοποιημένα»!

Δηλαδή είναι αποβλακωμένοι όσοι παρακολουθούν σειρές με θρησκευτικό περιεχόμενο, κατά τον Τατσόπουλο! Που μάλιστα χαρακτήρισε και… «θρυλική μαλακία» την σειρά για την ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου!

Visits: 5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο