«Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων εισαγωγής έως τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021» είχε δωθεί για το Πρόγραμμα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός


Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός», που υλοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ, ως επισπεύδον Τμήμα, και από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017 και συνεχίζεται από τότε με απόλυτη επιτυχία έως σήμερα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους όλων των Τμημάτων ΑΕΙ, ΤΕΙ, Παραγωγικών Σχολών και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών.

Τα μαθήματα διεξάγονται με φυσική παρουσία στις Θεολογικές Σχολές Θεσσαλονίκης και Αθηνών. Κατά την εποχή της πανδημίας διεξάγονται εξ αποστάσεως.

Στο πλαίσιο του ΔΠΜΣ, οργανώνονται Επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες, με σκοπό την ενεργό συμμετοχή των φοιτητών.

Οι απόφοιτοι, με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, λαμβάνουν, σε επίσημη τελετή, τον μεταπτυχιακό τους τίτλο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και παράρτημα διπλώματος.

Τα δίδακτρα του ΔΠΜΣ είναι ιδιαίτερα προσιτά, καθώς το συνολικό τους κόστος ανέρχεται στα 1.800 ευρώ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και λοιπών δικαιολογητικών, για την εισαγωγή στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός» παρατείνεται έως την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τη Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2310996682, ή από τον ιστότοπο του Προγράμματος https://hchc.past.auth.gr/ ή, εναλλακτικά, αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kalogers@past.auth.gr.

prokiriji-dpms

 

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο