Πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα για παιδιά και οικογένειες που ζουν σε κατάσταση φτώχειας


Πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα για παιδιά και οικογένειες που ζουν σε κατάσταση φτώχειας Μαζί εξασφαλίζουμε το πιο όμορφο Πάσχα για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα! «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και αυτό το τόσο δύσκολο Πάσχα υπό τη σκιά της πανδημίας, κινητοποιεί ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα είδη για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Η ανάγκη εξεύρεσης λύσης για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αιτημάτων για υποστήριξη, στα οποία καλείται να ανταποκριθεί ο Οργανισμός, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, με δεδομένο ότι οι ανάγκες αυξάνονται δραματικά λόγω των οδυνηρών ανατροπών που έχει προκαλέσει η πανδημία στα νοικοκυριά και των ακόμα μεγαλύτερων αρνητικών συνεπειών που έχει επιφέρει στις ήδη αδύναμες οικονομικά οικογένειες. Χάρη στην υποστήριξη όλων, το 2021 τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας πανελλαδικά, ενίσχυσαν 16.878 παιδιά με τις οικογένειές τους, τα 333 παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του, τα 89 ενήλικα πια παιδιά, καθώς και τα 50 παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Ημερήσια Φροντίδα» που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο Οργανισμός καλεί όλους εσάς, ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς να συμμετέχετε στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων βασικών ειδών και μαζί να εξασφαλίσουμε ένα ζεστό και πλήρες Πασχαλινό τραπέζι στις δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, που σήμερα δοκιμάζονται, αδυνατώντας να καλύψουν έστω τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι, θα καταφέρουμε, να προσφέρουμε ένα όμορφο Πάσχα, με Χαμόγελο, για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η παράδοση και η παραλαβή των ειδών θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Παρακάτω θα βρείτε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώνονται στα 15 σημεία πανελλαδικά:

● Τυποποιημένα τσουρέκια & κουλουράκια

● Φρέσκα & Πασχαλινά Σοκολατένια αυγά

● Γάλα εβαπορέ

● Λάδι

● Ρύζι

● Όσπρια

● Ζυμαρικά

● Αλεύρι

● Σάλτσα τομάτας

● Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα,

Visits: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο