Ο νέος Πατριαρχικός Έξαρχος Λευκορωσίας μιλά στον λαό


Ο Νέος Έξαρχος της Λευκορωσίας, ο κ. Βενιαμίν, ο οποίος ήταν Επίσκοπος Μπορίσοφ ενώ προσωρινά θα διατηρήσει και τη διοίκηση της Επισκοπής, μίλησε στους πιστούς και τόνισε ότι εκτός από την εξωτερική αντιπαράθεση, διεξάγεται πνευματικός αγώνας για την Πατρίδα και κάλεσε όλους τους Ορθόδοξους πιστούς να ενώσουν την προσευχή τους με πίστη, ελπίδα και αγάπη για τον Θεό και τους γείτονές τους. «Η ένωση της προσευχής και η αγάπη σύμφωνα με τον Νόμο του Χριστού υπήρξε στη Λευκορωσία αναπόσπαστος κανόνας για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων» επισημαίνει ο νέος Έξαρχος. 

Ακόμα τόνισε ότι «τα τελευταία θλιβερά γεγονότα στην Πατρίδα προήλθαν από το γεγονός ότι οι καρδιές μας ήταν κεκλιμένες προς μια κακή κατεύθυνση, από το γεγονός ότι το φως του Χριστού δεν μπορούσε να λάμψει σε αυτή τη σκοτεινή εποχή, όταν εκδηλώθηκε η αμαρτία της ανομίας».

Υπενθυμίζεται ότι στη Λευκορωσία έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις μετά τις προεδρικές εκλογές τις οποίες κέρδισε για έκτη φορά ο Λουκασένκο με την Αντιπολίτευση να τον κατηγορεί για νοθεία και τους διαδηλωτές που βγαίνουν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν να αντιμετωπίζονται από την Αστυνομία.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο