Ο Λόγος του Κυρίου μας δεν σταματάει ποτέ!


Πριν από λίγο είχα μια συνάντηση με κάποιος ανθρώπους. Τολμώ να πω βέβαια η προκατάληψη κατά της Εκκλησίας ήταν στο ανωτέρω βαθμό πριν ακόμα τους απαντήσω σχετικά με αυτό που με ρώτησαν άρχισαν να βρίσκουν δικαιολογίες.

Έτσι λοιπόν σταμάτησα την κουβέντα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τα βρούμε. Έφυγα αλλά στο δρόμο μίλαγα μόνος μου για το πόσο προκατάληψη υπάρχει στον κόσμο.

Έτσι λοιπόν παίρνω το θάρρος να δημοσιεύσω ένα απόκομμα Εφημερίδος και την αρχική σελίδα της “Κατηχητικής” πλατφόρμας που έχει στηθεί από το 2016 περίπου στην Ενορία του Αγίου Στυλιανού Γκύζη και Διαχειριστές είναι: η Πρεσβυτέρα του Κληρικού – Κατηχητού ο ίδιος ο Κατηχητής – Κληρικός και δύο άτομα μόνο με απλά οικιακά μηχανήματα.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ έτη φωτός μπροστά!!

Όταν το Υπουργείο Παιδείας & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ έχει αρχίσει την εξ αποστάσεως Εκπαίδευση, η Εκκλησία και ειδικότερα η Ενορία του Αγίου Στυλιανού Γκύζη παραδίδει μαθήματα σε όλους εδώ και αρκετό καιρό!

Ο Λόγος του Κυρίου μας δεν σταματάει ποτέ!

Εάν κάποιος ασχοληθεί ακόμα περισσότερο σε σχεδόν όλες τις Ενορίες θα βρει κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το δημοσιεύω απλά νομίζω ότι για άλλη μία φορά αδικείται ο Θεσμός της Εκκλησίας!

Visits: 23


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο