Ορθόδοξο Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Byzanfest”


Το πρώτο Φεστιβάλ Ταινιών που διοργανώθηκε μέσω του Διαδικτύου είναι το “Byzanfest”. Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιήθηκε και θα προβάλλει Ταινίες αποκλειστικά από Ορθόδοξους Σκηνοθέτες. Οι Ταινίες θα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, μικρού και μεγάλου μήκους. 

Τα θέματα του φετινού Φεστιβάλ είναι η απομόνωση κατά τη διάρκεια της Πανδημίας του Κορωνοϊού, η Μοναστική ζωή, η ψυχική υγεία, η μεταπολεμική συμφιλίωση, η κλιματική αλλαγή καθώς και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Οι ταινίες προέρχονται από πολλές χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Ακόμα συμμετέχουν χώρες όπως Ρουμανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Λίβανο, Αυστραλία, Σερβία, Ρωσία, Τζαμάικα και Νέα Ζηλανδία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες μικρού μήκους Δωρεάν στο Κανάλι του φεστιβάλ στην πλατφόρμα του YouTube ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες μεγάλου μήκους με χρέωση στο κανάλι Vimeo byzanfest, μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Ο στόχος του Φεστιβάλ είναι να προωθήσει την ομορφιά της Ορθοδοξίας μπροστά στον κόσμο.

Η πρωτοβουλία για το Byzanfest δόθηκε από την Transfigure Media, έναν οργανισμό του οποίου ο Συντονιστής είναι ο Chris Vlahonasios, ένας Ορθόδοξος πιστός από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ πατώντας εδώ.

Visits: 7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο