Οργή χιλιάδων πολιτών σε όλη την Ελλάδα κατά της Vodafone: Δείτε τι συνέβη


 

Vodafone: Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες χιλιάδες συνδρομητές σταθερών επικοινωνιών της Vodafone έχουν μείνει εδώ και μία ώρα χωρίς ίντερνετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίζεται εκτεταμένο πρόβλημα σε κόμβο της εταιρείας στην Μεταμόρφωση.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι σταδιακά το πρόβλημα αποκαθίσταται και ότι στην Αττική αφορά τα Βόρεια Προάστια.

Το πρόβλημα ωστόσο εμφανίζεται σε πανελλαδική σχεδόν κλίμακα.

Στις περιοχές περιλαμβάνονται η Αττική, η Κρήτη, η Δράμα και η Καβάλα.

Συνδρομητές της εταιρείας λαμβάνουν μήνυμα που αναφέρει ότι «υφίσταται γενικό πρόβλημα δικτύου που επηρεάζει αδιευκρίνιστο αριθμό γραμμών σταθερής σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας».

Πριν από δύο εβδομάδες ανάλογο θέμα είχαν επίσης χιλιάδες συνδρομητές, οι οποίοι ενημερώθηκαν μέσω email ή μήνυμα για το σχετικό πρόβλημα.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο δίκτυό μας, ενδέχεται να επηρεαστεί η υπηρεσία Τηλεφωνίας & Internet της/των σύνδεση/ών σας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος» ήταν το μήνυμα της εταιρείας προς τους συνδρομητές.

Τα σχόλια στη σελίδα της εταιρείας είναι δεκάδες, με τους πελάτες της να διαμαρτύρονται εντόνως για το πρόβλημα.

Έντονα είναι τα παράπονα για έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς της εταιρείας, ενώ άλλοι εμφανίζονται οργισμένοι καθώς εργάζονται από το σπίτι τους ή έχουν παιδιά που είναι σε τηλεργασία και δεν μπορούν να μπουν στο μάθημά τους.

Αρκετά είναι και τα σχόλια-καταγγελίες για το τηλεφωνικό κέντρο της Vodafone καθώς φαίνεται ότι δεν απαντούσε στις κλήσεις των πελατών.

Vodafone: Η απάντηση της εταιρείας

Η εταιρεία, απαντώντας στις αντιδράσεις, κάνει λόγο για «σποραδικό τεχνικό ζήτημα στης υπηρεσίες τηλεφωνίας και ίντερνετ πανελλαδικά».

Παράλληλα, σημειώνεται πως «οι μηχανικοί μας ήδη το ελέγχουν».

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα προβλήματα είχαν παρουσιαστεί και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας είχαν περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση στο internet, εξαιτίας ζημιάς που είχε καταγραφεί σε αγωγό οπτικών ινών της Vodafone που συνδέει Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία και Ελλάδα.

Τότε η εταιρεία είχε αναφέρει ότι υπήρξε «κόψιμο» του αγωγού σε τρία σημεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αρκετά σύνθετο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους συνδρομητές αρκετή ώρα.

«Πάγωσαν» Cosmote και Vodafone: Τους… τρέλανε η νέα προσφορά της Wind

Το μεγάλο… κόλπο κάνει η Wind με τη νέα σούπερ προσφορά της καθώς δίνει τα πάντα και μάλιστα απεριόριστα με μόλις 49 ευρώ το μήνα!

Όλα αυτά για όσους κάνουν δικό τους το νέο πακέτο κινητής μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Στην προσφορά περιλαμβάνονται:

  • Απεριόριστα data
  • Απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους
  • Απεριόριστα SMS προς όλους

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας και ισχύουν μέχρι τη λήξη του ισχύοντος συμβολαίου.

Η προσφορά ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις κινητής (φορητότητα, μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο, νέα αριθμοδότηση) με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου και περιλαμβάνει τέλη κινητής και ΦΠΑ 24%.

Wind: Προσιτό 5G από τους «Big 3» των τηλεπικοινωνιών

Πιο προσιτό μοιάζει να γίνεται το 5G για τον μέσο καταναλωτή με τους Έλληνες παρόχους να εντάσσουν στις πιστοποιημένες λίστες τους περισσότερες συσκευές μέσης τιμής αλλά και τους κατασκευαστές να ετοιμάζονται να λανσάρουν μοντέλα με δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα πέμπτης γενιάς ακόμα και στην χαμηλή κατηγορία τιμής.

Να υπενθυμίσουμε ότι για να απολαύσουν οι καταναλωτές τις υψηλές ταχύτητες σε download και upload που υπόσχεται το 5G θα πρέπει να βρίσκονται σε περιοχή που υπάρχει κάλυψη και να διαθέτουν πιστοποιημένο, από τον αντίστοιχο πάροχο που προσφέρει την κάλυψη, 5G smartphone. Αν ισχύουν οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις τότε η σύνδεση ενεργοποιείται αυτόματα αφού οι κάρτες SIM που είναι συμβατές με 4G είναι και με 5G.

Παρότι κατά την ενεργοποίηση των δικτύων πέμπτης γενιάς η πλειονότητα των smartphones που έδιναν πρόσβαση σε 5G δίκτυα ανήκαν στην υψηλή κατηγορία τιμής, η λίστα των παρόχων με πιστοποιημένες συσκευές μεγαλώνει κι αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω μέχρι τον Απρίλιο, προσφέροντας επιλογές για κάθε «πορτοφόλι».

Ήδη σήμερα βρίσκει κανείς μεταξύ των διαθέσιμων και πιστοποιημένων μοντέλων συσκευές που ξεκινούν από 279 ευρώ, το κόστος των οποίων με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου για παράδειγμα της Cosmote, μπορεί να πέσει έως και τα 139 ευρώ.

Σε εμπλουτισμό της λίστας έχει προχωρήσει ήδη η Cosmote, προσθέτοντας τις προηγούμενες εβδομάδες ακόμα 11 νέες συσκευές στη λίστα των πιστοποιημένων στο 5G δίκτυό της, smartphones.

Αυτές είναι τα Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 FE 5G, Samsung Galaxy A42, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Realme X50, Realme 7, Xiaomi Redmi Note 9T, OnePlus Nord N10, αλλά και η νέα σειρά Samsung Galaxy S21 | S21+ | S21 Ultra. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή των δύο μοντέλων της Real Me αλλά και του νέου μοντέλου της Xiaomi κυμαίνονται από 270 έως 350 ευρώ.

Μέχρι στιγμής δε η Cosmote διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα πιστοποιημένων 5G συσκευών, με 21 5G Smartphones να παρέχουν πλέον πρόσβαση στο COSMOTE 5G.

Οι λοιπές διαθέσιμες πιστοποιημένες συσκευές στο δίκτυο της COSMOTE είναι οι: Apple iPhone 12 mini, Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12, Pro Max, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S20 Ultra, Xiaomi Mi10T Lite, Xiaomi Mi10T Pro, Xiaomi Mi10T, Xiaomi Mi10, Xiaomi Mi10 Pro. Εξ αυτών το οικονομικότερο smartphone είναι το Xiaomi Mi 10T lite που κοστίζει 299 ευρώ.

Αντίστοιχες κινήσεις με αυτές της Cosmote ετοιμάζουν φυσικά και οι ανταγωνιστές της Vodafone και Wind.

Μέχρι σήμερα πάντως στην περίπτωση της Vodafone τα πιστοποιημένα 5G smartphones είναι 7. Συγκεκριμένα πιστοποιημένα για σύνδεση στο Vodafone 5G Giga Network είναι τα:

Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 FE 5G, Xiaomi Mi 10T lite, Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 10T Pro, Xiaomini Redmi Note 9T και Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Ωστόσο σε διαδικασία πιστοποίησης βρίσκεται όλη η νέα σειρά των iPhone 12, αλλά και τα νέα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S21, καθώς και τα Samsung Galaxy A43 5G και το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Fold 2.

Τέλος και η Wind ξεκινά με τα παρακάτω 6 μοντέλα:

Xiaomi Mi 10T, το Xiaomi Mi10T Pro, το Xiaomi Mi10T Lite, Xiaomi Redmi Note 9T, το Huawei P40 και Huawei P40 Pro, το Samsung Galaxy Note 20 Ultra και Samsung Galaxy S20 FE.

Σύντομα βέβαια αναμένεται να προστεθούν τα μοντέλα της σειράς iPhone 12 (Apple iPhone 12 mini, Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max), τα μοντέλα της σειράς της Samsung Galaxy S21 και το Samsung Galaxy A32 5G καθώς και τα 5G μοντέλα των OnePlus, TCL και Realme.

Wind: Στην πραγματική μάχη των τηλεπικοινωνιών

Οι εταιρείες ρεύματος ετοιμάζουν «εισβολή» και ο ανταγωνισμός παίρνει… φωτιά. Πώς θα απαντήσουν Cosmote, Vodafone, Wind; 

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ενεργειακές εταιρείες διερευνούν την πιθανότητα δραστηριοποίησής τους στον κλάδο, ενώ οι τρεις πάροχοι (ΟΤΕ, Vodafone, Wind) συνεχίζουν τις επενδύσεις για τα νέα δίκτυα 5G και οπτικών ινών.

Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, Volton, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί στην τηλεπικοινωνιακή αγορά ως εικονικός πάροχος (Mobile Virtual Network Operator – MVNO), δηλαδή ως εταιρεία που δεν διαθέτει δικό της δίκτυο αλλά το «νοικιάζει» από τους εγκαταστημένους παρόχους.

Για τον σκοπό αυτό, έστειλε επίσημο αίτημα προς όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με στόχο την πρόσβαση σε ραδιοδίκτυο και τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας, ενώ ενημέρωσε και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Volton σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία και internet. Σημειώνεται ότι η εταιρεία, μέσω της θυγατρικής της, HRS Mobile, λειτουργεί ένα μεγάλο call center στον Πειραιά, το οποίο συνεργάζεται με τη Vodafone για την προώθηση συνδρομών αλλά και συνδυαστικών πακέτων.

Διεθνώς, την πρακτική των NVMO ακολουθούν πολλές εταιρείες που διαθέτουν ήδη μια πελατειακή βάση, την οποία μπορούν να αξιοποιήσουν προσφέροντας ειδικά προϊόντα κινητής τηλεφωνίας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Κατά το παρελθόν πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες, από ενεργειακές έως και αεροπορικές, έχουν δοκιμάσει αυτό το μοντέλο με διάφορα ποσοστά επιτυχίας.

Υποστηρικτής της προοπτικής των MVNO εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Κωνσταντίνος Μασσέλος, ο οποίος σε ομιλία του το περασμένο φθινόπωρο είχε εκτιμήσει ότι εν όψει της έλευσης του 5G «κάθε εταιρεία με περισσότερους από 80.000 με 100.000 πελάτες στην Ελλάδα θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει εικονικός πάροχος».

Πηγές της Volton αναφέρουν, πάντως, πως η είσοδος στην αγορά της τηλεφωνίας δεν γίνεται απλά με τη λογική των συνδυασμένων πωλήσεων στους περίπου 160.000 πελάτες της, αλλά ως μια επενδυτική κίνηση που έχει νόημα στην Ελλάδα, καθώς δημιουργείται χώρος για έναν νέο «παίχτη».

Τα πάντα, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση που θα έχει το αίτημα της Volton από τους παρόχους κινητής. Η Forthnet βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για περίπου δύο χρόνια για να κλείσει συμφωνία MVNO και τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της ΕΕΤΤ για τους όρους και τιμές χονδρικής πρόσβασης.

Η Forthnet ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία της Nova Mobile το προηγούμενο καλοκαίρι και η κανονική λειτουργία αναμενόταν το φθινόπωρο του 2020.

Ωστόσο οι μετοχικές αλλαγές έφεραν καθυστερήσεις, ενώ η νέα ιδιοκτησία της εταιρείας φαίνεται να προχωρά σε νέα αναβολή της κινητής, καθώς το βάρος πέφτει στη συνδρομητική τηλεόραση και το τηλεοπτικό περιεχόμενο. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την άνοιξη.

Πάντως στην Ελλάδα σήμερα δεν δραστηριοποιείται κανένας εικονικός πάροχος κινητής. Η πιο πρόσφατη ήταν η Cyta Hellas που τελικά εξαγοράστηκε το 2018 από τη Vodafone, σε μια συμφωνία ύψους 118 εκατ. ευρώ.

Κατά την περίοδο της εξαγοράς η εταιρεία είχε 300.000 συνδρομητές σταθερής και internet και μόλις 40.000 πελάτες κινητής, ως εικονικός πάροχος.

Ενδιαφέρον για επενδύσεις στις τηλεπικοινωνίες και συγκεκριμένα στις οπτικές ίνες έχουν δείξει και οι διαχειριστές των δικτύων ενέργειας, τόσο ο ΑΔΜΗΕ όσο και η ΔΕΗ μέσω του ΔΕΔΔΗΕ.

O ΑΔΜΗΕ, μέσω της 100% θυγατρικής του Grid Telecom, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019, έχει ως στόχο να δραστηριοποιηθεί ενεργά στη χονδρεμπορική αγορά τηλεπικοινωνιών -στα πρότυπα των μεγάλων Ευρωπαίων Διαχειριστών Μεταφοράς Ενέργειας- εκμεταλλευόμενος μεταξύ άλλων και την ανάπτυξη της αγοράς μεταφοράς δεδομένων που αναμένεται στη χώρα μας με τις επενδύσεις που σχεδιάζουν εταιρείες όπως η Microsoft και η Digital Realty μέσω της Lamda Hellix.

Η Grid Telecom διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών, άνω των 3.000 χιλιομέτρων, στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, ενώ μαζί με τη Τέρνα Ενεργειακή διεκδικεί και ένα τμήμα του mega-ΣΔΙΤ των 870 εκατ. ευρώ «Ultra Fast Broadband» για την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών, ο διαγωνισμός για το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από την άλλη, η ΔΕΗ μέσω του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να επιτελέσει έναν διαφορετικό ρόλο. Αυτόν της διασύνδεσης των σπιτιών και των κτιρίων της χώρας με τα δίκτυα οπτικών ινών, το λεγόμενο Fiber To The Home (FTTH).

Χωρίς να μπει στο κομμάτι της λιανικής πώλησης υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών (όπως είχε επιχειρήσει την προηγούμενη δεκαετία με την Tellas) η ΔΕΗ θα μπορεί να μισθώνει την υποδομή δικτύου.

Εκεί βέβαια θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τον ανταγωνισμό από τους παρόχους που δημιουργούν με γρήγορες ταχύτητες τα δικά τους δίκτυα FTTH.

Το μεγαλύτερο εκ των οποίων διαθέτει ο ΟΤΕ, ο οποίος ξεπέρασε τις 300.000 συνδέσεις οπτικής ίνας μέχρι την πρίζα, ενώ έχει ως στόχο να φθάσει τις 500.000 συνδέσεις μέχρι το τέλος του 2021. Τα δίκτυα οπτικών ινών, είτε μέχρι το σπίτι είτε μέχρι την καμπίνα (FTTC), επεκτείνουν συνεχώς και οι Vodafone – Wind.

Στο μεταξύ, από τις 30/04/2021 η υπηρεσία Vodafone Full Σήμα πρόκειται να καταργηθεί καθώς βασίζεται σε παρωχημένη τεχνολογικά πλατφόρμα, χωρίς δυνατότητα επιπλέον συντήρησης και αναβάθμισης από τον προμηθευτή.

Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Vodafone Giga WiFi Calling. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει με την αποστολή δωρεάν SMS με τη λέξη «WIFI» στο 1339, εφόσον διαθέτετε συμβατή συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία, τις συμβατές συσκευές και τους εναλλακτικούς τρόπους ενεργοποίησης της υπηρεσίας μπορείτε να καλέσετε στο 1399 (για εταιρικούς πελάτες κινητής) ή στο 13830 (για ιδιώτες συνδρομητές) ή να επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/wifi-calling

Από 12/04/2021 για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, Καρτοκινητής και Καρτοπρογράμματος (Ιδιώτες και Επαγγελματίες) η χρέωση του τηλεφωνητή για την ακρόαση μηνυμάτων ( κλήση στο 121 από την Ελλάδα) αυξάνεται από 0,50€ σε 0,70€/κλήση.

Παράλληλα, ο λογαριασμός αναγράφει και τα εξής:

Α. Μεταβολές σε Προγράμματα Συμβολαίου για Ιδιώτες & Vodafone Home Telephony για Ιδιώτες.

Από 12/04/2021, αυξάνεται η ονομαστική τιμή του παγίου των παρακάτω εμπορικά και μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, εφόσον έχει παρέλθει η ορισμένη διάρκεια του χρόνου της σύμβασής τους, ως εξής:

Κατά €1,60 στα: VF2+, Vodafone προς όλους 200,Vodafone προς όλους 200 (διάθεση έως 11/10/2016),Vodafone προς όλους 400,Vodafone προς όλους 400 (διάθεση έως 11/10/2016),Vodafone προς όλους 700,Vodafone προς όλους 700 (διάθεση έως 11/10/2016),Vodafone University,Vodafone Βασικό,Vodafone Ελεύθερα 35 Plus.

Κατά €2,00 στα: Vodafone Home telephony basic 1,Vodafone Home

telephony για το εξοχικό, Vodafone Home telephony basic 3,Vodafone Home telephony basic 2,Σταθερά 330 Ελλάδα&Εξωτερικό, Προπ.χρόνος 500,Προπ.χρόνος 500+ 60 Κινητά,Προπ.χρόνος 500+ VF 200,Προπ.χρόνος 500+, Vodafone για το Σπίτι 1.500,Σταθερά,Προπ.χρόνος 150 Ελλάδα&Αλβανία,Προπληρωμένος χρόνος 500+VF200

Κατά €2,62 στα:Vodafone Ελεύθερα 20,Vodafone Ελεύθερα 25,Vodafone Ελεύθερα 50,Vodafone Ελεύθερα 60,Vodafone Family RED 1 (1o μέλος),Vodafone RED 1,Vodafone RED 1 Old,Vodafone RED Pass 1,Vodafone RED Pass 2,Vodafone Οικονομικό

60,Vodafone 1000,Vodafone 1000 Exclusive. Κατά €5,71 στα:Vodafone RED 2,Vodafone RED 2 Premium,Vodafone RED 3,Vodafone RED 4,Vodafone Family RED 2 (1o μέλος),Vodafone Family RED 3 (1o μέλος),Vodafone RED Pass 3,Vodafone Ελεύθερα 20 old,Vodafone Ελεύθερα 30,Vodafone Ελεύθερα 30 old,Vodafone Ελεύθερα 35 old,Vodafone Ελεύθερα 35Π,Vodafone Ελεύθερα 35+Fixed old,Vodafone Ελεύθερα 45Π,Vodafone Ελεύθερα 45 Plus,Vodafone Ελεύθερα 50 old,VF10,VF600+ Parent,Vodafone Ελεύθερα 75,Vodafone Οικονομικό 30.

Β. Κατάργηση Μη εμπορικά διαθέσιμων Προγραμμάτων Συμβολαίου για Ιδιώτες Από 12/04/2021, με ημερομηνία ισχύος για κάθε συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του, καταργούνται τα παρακάτω μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα Συμβολαίου για Ιδιώτες. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές των προγραμμάτων αυτών θα μεταφερθούν, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια εκ μέρους τους, σε εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα με αναβαθμισμένες παροχές υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα με ονομαστική τιμή παγίου κατά περίπτωση: Vodafone 200 52,63€,Vodafone Φίλοι 21,39€,VF 10+ 21,39€,VF 1+ 20,26€,Vodafone Ελεύθερα 15 24,75€ καταργούνται και οι συνδρομητές μεταφέρονται στο πρόγραμμα Vodafone RED Start με ονομαστική τιμή παγίου 50,59€. Τα προγράμματα με ονομαστική τιμή παγίου κατά περίπτωση:VF 500 επιπρ. μέλους_Ενδοοικ. 30,35€,iPhone basic 30,35€,VF300 επιπρ. μέλους_Ενδοοικ. 34,83€,VF150 επιπρ. μέλους_Ενδοοικ. 32,58€,Vodafone 100 34,3€,Vodafone 100 35,94€,VF 120+ Parent 34,83€,Vodafone Ευέλικτο 20 33,71€,Vodafone Ελεύθερα 15 old 29,22€,Vodafone Οικονομικό 20 30,35€,Vodafone Οικονομικό 25 35,94€ καταργούνται και οι συνδρομητές μεταφέρονται στο πρόγραμμα Vodafone RED Plus με ονομαστική τιμή παγίου 64,70€.

Τα προγράμματα με ονομαστική τιμή παγίου κατά περίπτωση: Vodafone 100 & SMS 150 51,52€,Vodafone Best Friends 61,04€,VF 240+ Parent 49,27€,VF 180+ Parent 62,15€,VF 500+ Κύρια Σύνδεση 98,90€,Vodafone 300 Κύρια Σύνδεση 69,43€,Vodafone 150 Κύρια Σύνδεση 43,11€,VF 120+ SMS50 40,43€,VF 60+ Parent 34,83€,Vodafone Ελεύθερα 25 old 40,43€,Vodafone Ευέλικτο 25 39,30€,Vodafone Οικονομικό 35 50,39€,Vodafone Οικονομικό 45 62,15€ καταργούνται και οι συνδρομητές μεταφέρονται στο πρόγραμμα Vodafone RED Max με ονομαστική τιμή παγίου 88,24€.

Τα προγράμματα με ονομαστική τιμή παγίου κατά περίπτωση: Vodafone Ελεύθερα 100 old 140,29€,Vodafone Ελεύθερα 100 129,94€ καταργούνται και οι συνδρομητές μεταφέρονται στο πρόγραμμα Vodafone Silver με ονομαστική τιμή παγίου 99,99€.

Για τους συνδρομητές με σύμβαση εντός της ορισμένης διάρκειάς της, δεν θα τροποποιηθεί η τελική τιμή χρέωσης του παγίου ή/και των επιπρόσθετων πακέτων που είχαν πριν την κατάργηση του προγράμματός τους και μέχρι τη λήξη της ορισμένης διάρκειας της σύμβασης τους.

Μετά τη λήξη της ορισμένης διάρκειας της σύμβασης θα εφαρμόζεται η χρέωση παγίου του νέου προγράμματος βάσει Τιμοκαταλόγου της εταιρείας (https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/timokatalogoi/).

Όλοι οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων θα λάβουν εξατομικευμένη ενημέρωση.

 

Visits: 76


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο