Οι σημαντικότερες ειδήσεις από τα Διεθνή ΜΜΕ (VIDEO)


Ο κορωνοϊός, η πορεία και η έναρξη της πανδημίας στον πλανήτη βρίσκονται στο επίκεντρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης, ενώ στις ΗΠΑ τα δημοσιεύματα επικεντρώνονται στις διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του αφροαμερικανού από αστυνομικούς. 

Ειδικότερα, το CNN κάνει εκτενή αναφορά στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού, τονίζοντας ότι οι ειδικοί επισημαίνουν πως η Λατινική Αμερική βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο, με τη Βραζιλία, το Μεξικό και τις ΗΠΑ να καταγράφουν σημαντικές απώλειες ανθρώπινων ζωών. 

Παράλληλα, σε άλλο δημοσίευμα αναφέρεται η ένταση στις σχέσεις μεταξύ Κίνας – Αυστραλίας, έπειτα από το αίτημα της δεύτερης για έλεγχο σχετικά με την έναρξη της πανδημίας. Μάλιστα, οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε κρίσιμο στάδιο, καθώς από κινεζικής πλευράς είναι έντονες οι φωνές που ζητούν παύση των εμπορικών δραστηριοτήτων. 

Ο Guardian επικεντρώνεται στη δολοφονία ενός αφροαμερικανού από αστυνομικούς και στις μαζικές αντιδράσεις πολιτών στις ΗΠΑ, που ζητούν περιορισμό της αστυνομικής βίας. 

Την ίδια ώρα, ο αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε κόντρα με το Twitter έπειτα από την επισήμανση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για «έλεγχο από τους χρήστες» μιας ανάρτησης του προέδρου των ΗΠΑ για την επιστολική ψήφο. 

Τέλος, μια ταινία – διαφήμιση για την Ελλάδα και την ελληνική γαστρονομία κάνει την εμφάνισή της. Ο λόγος για την ταινία «Trip to Greece» που έρχεται να βοηθήσει αρκετά τη χώρα μας στην επανέναρξη του τουρισμού.  

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο