Οι καλύτερες Android Εφαρμογές για να μάθεις ξένες Γλώσσες από το κινητό


Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν απαιτεί να πηγαίνεις σε κάποιον δάσκαλο ή να έρχεται αυτός σε εσένα, ούτε να πληρώσεις μια περιουσία για μαθήματα. Μπορείτε πολύ απλά και εύκολα, να μάθετε μόνοι σας όσες ξένες γλώσσες θέλετε, χρησιμοποιώντας τις Android εφαρμογές που παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο.

Duolingo

Λήψη από το Play Store

Με το Duolingo ακολουθείτε μία σειρά μαθημάτων που ξεκινούν από την εκμάθηση του αλφαβήτου μιας γλώσσας και σταδιακά βοηθούν τον χρήστη να μάθει στοιχειώδη γραμματική, τους χρόνους των ρημάτων, και πολλά ακόμα. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους.

Το σίγουρο είναι ότι το Duolingo είναι το ιδανικό app για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την εκμάθηση μιας νέας γλωσσάς. Μετά αν ενδιαφέρονται μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια από τις υπόλοιπες εφαρμογές που προτείνουμε. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και με 92 ευρώ τον χρόνο μπορείτε να αφαιρέσετε της διαφημίσεις και να ενεργοποιήσετε τα offline μαθήματα.

Busuu

Λήψη από το Play Store

Η καλύτερη εφαρμογή για την εκμάθηση μιας γλώσσας και της γραμματικής της είναι το Busuu. Αυτοί που την ανέπτυξαν αναφέρουν ότι μπορείς να μάθεις πλήρως μία γλώσσα με τη βοήθεια της εφαρμογής και πώς 22 ώρες χρήσης ισούνται με ένα εξάμηνο μαθημάτων σε κολέγιο. Επίσης, τα μαθήματα είναι χωρισμένα βάση επιπέδου, όπως και στις σχολές εκμάθησης ξένων γλωσσών, και στο τέλος κάθε “τάξης” δίνεις ένα τεστ που πιστοποιεί ότι την πέρασες.

Το app χρησιμοποιεί διάφορα παιχνίδια, όπως η συμπλήρωση γραμμάτων και λέξεων. Επίσης, έχει βίντεο, εικόνες και ήχους που βοηθούν στην οπτικοακουστική εκμάθηση μιας γλώσσας. Μετά το Duolingo, ή όσοι είστε εξοικειωμένοι με κάποια γλώσσα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Busuu.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, και με 10 ευρώ τον μήνα ξεκλειδώνεις μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως τη λήψη των μαθημάτων στο κινητό και πάνω από όλα το πλάνο μαθημάτων. Με αυτό το χαρακτηριστικό το app χτίζει ένα πλάνο μαθημάτων αποκλειστικά για εσένα και σύμφωνα με τους δημιουργούς υπόσχεται ότι στο τέλος του προγράμματος θα έχεις μάθει τη γλώσσα.

Memrise

Λήψη από το Play Store

Το Memrise είναι μία εφαρμογή που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους σε μία γλώσσα. Η μέθοδος εκμάθησης που χρησιμοποιεί το app είναι η μνήμη. Στην ουσία, αναγκάζει τον χρήστη να επαναλαμβάνει λέξεις, με στόχο να τις θυμάται.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι τα βίντεο και οι ήχοι που επιτρέπουν στον χρήστη να ακούει την κάθε λέξη, ώστε να εξασκεί ο ίδιος την προφορά του, ή να βλέπει τι είναι αυτό που μαθαίνει. Το Memrise είναι δωρεάν και με 70 ευρώ τον χρόνο ξεκλειδώνετε κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά.

Drops

Λήψη από το Play Store

Το Drops είναι το ιδανικό app εκμάθησης ξένων γλωσσών για όσους μαθαίνουν πιο εύκολα λέξη – λέξη και δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη γραμματική. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής θα εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας εύκολα και γρήγορα, μέσω μαθημάτων που διαρκούν 5 λεπτά.

Προφανώς, όποιος δεν πληρώνει συνδρομή πρέπει να υπομείνει τις διαφημίσεις, αλλά μικρό το κακό. Επιπλέον, η δωρεάν χρήση περιορίζεται σε ένα μάθημα 5 λεπτών κάθε 6 ώρες. Αν σας ενοχλούν οι διαφημίσεις ή θέλετε να κάνετε πάνω από 15-20 λεπτά εξάσκηση την ημέρα, θα πρέπει να πληρώσετε 70 ευρώ για έναν χρόνο ή 160 ευρώ για να ξεκλειδώσετε μόνιμα τα premium χαρακτηριστικά.

Babbel

Λήψη από το Play Store

Η τελευταία εφαρμογή με την οποία πρέπει να ασχοληθείτε είναι η Babbel. Αφού μάθετε γραμματική και εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το app, που έχει ως στόχο να μάθει στον χρήστη να μιλάει σωστά ξένες γλώσσες.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά με 13 ευρώ τον μήνα ή 80 ευρώ τον χρόνο, αν πληρώσετε ετήσια συνδρομή.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο