Νέο ΔΠΜΣ με αντικείμενο τον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό


Η Ειδική Διιδρυματική Επιτροπή (Ε.Δ.Ε.) του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) των Τμημάτων Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. και Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του ΔΙ.ΠΑ.Ε. καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εισαγωγή τους στο Δ.Π.Μ.Σ. με τίτλο «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός».

Οι Σπουδές στο Δ.Π.Μ.Σ. οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.), ύστερα από Κύκλο Σπουδών τριών Ακαδημαϊκών Εξαμήνων, ο οποίος περιλαμβάνει την παρακολούθηση Μεταπτυχιακών Μαθημάτων κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο Εξαμήνων, καθώς και την εκπόνηση Διπλωματικής Εργασίας κατά τη διάρκεια του τρίτου Εξαμήνου.

Ο ανώτατος επιτρεπόμενος χρόνος ολοκλήρωσης των Σπουδών καθορίζεται στα τέσσερα εξάμηνα. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα μερικής φοίτησης.

Τα μαθήματα διεξάγονται εκτός των εργάσιμων ωρών προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι εργάζονται (Δευτέρα – Παρασκευή, απογευματινές ώρες, Σάββατο μέχρι το μεσημέρι).

Η παρακολούθηση του Δ.Π.Μ.Σ. προϋποθέτει την Καταβολή Διδάκτρων ύψους 2.000 ευρώ.

Ο μέγιστος αριθμός των Εισακτέων ορίζεται στους 60 Μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες.

Οι Αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα Δικαιολογητικά κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δ.Π.Μ.Σ.: http://msc-religioustourism.web.auth.gr

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο