Νέος κύκλος Σπουδών ΔΠΜΣ «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός»


Το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος λειτουργούν από τον Μάρτιο του 2021 Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”.

Ο νέος κύκλος του Προγράμματος αρχίζει τον Οκτώβριο του 2021.

Το Πρόγραμμα είναι καινοτόμο, διότι καλύπτει διεπιστημονικά και τα δύο πεδία που απαιτούνται για την εξειδίκευση του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού: τη θρησκευτική και θεολογική γνώση, που παρέχει το πρώτο Τμήμα και την τουριστική και διοικητική διαχείρισή της, που παρέχει το δεύτερο.

Αποβλέπει στην κατάρτιση αποφοίτων Θεολογικών Σχολών και Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, αλλά και άλλων σχετικά εκπαιδευμένων (όπως π.χ. ιερέων, εκκλησιαστικών λειτουργών κ.τ.ο.), που απευθύνονται σε κοινό με θρησκευτικά-πολιτισμικά και θεολογικά ενδιαφέροντα.

Αποβλέπει, επίσης, στην κατάρτιση αποφοίτων Σχολών σχετικών με τον Τουρισμό, στους οποίους προσφέρει αξιόπιστη και έγκυρη γνώση για την ειδική μορφή του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού.

Διδάσκουν μέλη Δ.Ε.Π. των συνεργαζομένων Ιδρυμάτων, που είναι κάτοχοι γνωστικών αντικειμένων συναφών με το αντικείμενο του προγράμματος.

Ακολουθεί τις διεθνείς επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις ως προς το αντικείμενό του και εφοδιάζει τους φοιτητές του με σύγχρονες εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες.

Το πρόγραμμα σπουδών διαρθρώνεται σε 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα και χορηγεί 90 ECTS. Προβλέπεται εξ αποστάσεως εκπαίδευση για αιτιολογημένες περιπτώσεις. ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 2000 €.

Αιτήσεις για τον νέο κύκλο του Προγράμματος έως 20/9/2021 μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δ.Π.Μ.Σ.: http://msc-religioustourism.web.auth.gr/

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο