Μουσική Συναυλία προς τιμήν του Πολιούχου της Νάουσας, Οσίου Θεοφάνους του Εν Ναούσης


Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας προς τιμήν του Πολιούχου Οσίου Θεοφάνους, τον οποίο η Πόλη τιμά στις 19 Αυγούστου 2021, Διοργανώνει Πολιτιστική Εκδήλωση Υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη» θα πραγματοποιηθεί Μουσική Συναυλία με την Ορχήστρα «ΟΡ.Ι.Μ.Α.Α.» Ιδρύματος Μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία ιδρύθηκε με την Ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου.

Η Ορχήστρα επιστρέφει δυναμικά με εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι και θα παρουσιάσει ένα Μουσικό Οδοιπορικό «Από τη Δύση στην Ανατολή».

Στόχοι της, η πολύπλευρη εκτίμηση της Ελληνικής Μουσικής Παιδείας, η προσφορά και η καλλιέργεια γνώσεων του Μουσικού Πολιτισμού.

Η Ορχήστρα αποτελείται από ομάδα καταξιωμένων Μουσικών Παραδοσιακής Μουσικής που οι περισσότεροι Διδάσκουν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Συμμετέχουν οι: Στέλλα Βαλάση (σαντούρι, μουσική επιμέλεια), Σωτήρης Μαργώνης (βιολί), Νίκος Γύρας (λαούτο,ούτι), Αντώνης Γερογιάννης (κρουστά). Τραγουδά η διακεκριμένη Ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό. Πρόκειται να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τη Νόσο Covid-19, σύμφωνα με τις Διατάξεις των Αρμόδιων Υπουργείων που ισχύουνγια τους χώρους Εκδηλώσεων.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο