Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι Καταγγελίες για το παράνομο Νεκροταφείο Βρεφών (VIDEO Α’, Β’ & Γ’)


Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες για το παράνομο Νεκροταφείο βρεφών σε αυλή σπιτιού ιερέα της Εκκλησίας των Παλαιοημερολογιτών.

Η αποκάλυψη της Εκπομπής ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες σε πολλούς γονείς. Πλημμυρισμένοι από αμφιβολίες μπαίνουν στη διαδικασία να ερευνήσουν αν πράγματι τα μωρά που έθαψαν, βρίσκονται στο Νεκροταφείο ή αν έπεσαν θύματα μιας τεράστιας απάτης.

Η Ρία Τσοχαντάρη και η Ρούλα Κουσκουρή κατέγραψαν συγκλονιστικές μαρτυρίες και εξασφάλισαν τα Έγγραφα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το οικονομικό αλισβερίσι.

Στην παρέα ο πρώτος καταγγέλλων, Ταξιάρχης Πιτταράς (video 1)

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι Καταγγελίες για το παράνομο Νεκροταφείο Βρεφών σε αυλή σπιτιού Ιερέως της Εκκλησίας των Παλαιοημερολογιτών.

Η αποκάλυψη της Εκπομπής ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες σε πολλούς Γονείς. Πλημμυρισμένοι από αμφιβολίες μπαίνουν στη διαδικασία να ερευνήσουν αν πράγματι τα μωρά που έθαψαν, βρίσκονται στο Νεκροταφείο ή αν έπεσαν θύματα μιας τεράστιας απάτης.

Η Ρία Τσοχαντάρη και η Ρούλα Κουσκουρή κατέγραψαν συγκλονιστικές μαρτυρίες και εξασφάλισαν τα Έγγραφα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το οικονομικό αλισβερίσι.

Στην παρέα ο πρώτος Καταγγέλλων, Ταξιάρχης Πιτταράς και ο Δικηγόρος του, Αλέξανδρος Κατσιφός. Παρουσία Αστυνομικών, Εισαγγελέα, έκαναν Καταγραφή όλων των Τάφων και εξέτασαν τα στοιχεία που διαθέτει ο Ιερέας του Παλαιού Ημερολογίου π. Δημήτρης Ράικος.

Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ του Γώργου Σόμπολου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι η Εισαγγελέας αποχώρησε κρατώντας ένα πακέτο από Έγγραφα που αφορούν τους Τάφους όπως Ληξιαρχικές Πράξεις Θανάτου και Άδειες Ταφής (video 2).

(Video 3)

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο