“ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΗ” [ή Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ]


Ναι, έτσι θέλουν να είναι η μετάνοιά μας οι Πατέρες. Αδιάκοτη! Εξάλλου έτσι την εφήρμοσαν και οι ίδιοι στη ζωή τους. Γιατί η μετάνοια δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το μέγιστο δώρο του Θεού στον άνθρωπο. Προέρχεται απ’ την απέραντη αγάπη Του προς εμάς, απ’ την ίδια Του την αγαθότητα, την ευσπλαχνία και τη φιλανθρωπία. Είναι η ευκαιρία που μας δίνει για να απορρίψουμε την αμαρτία και να έλθουμε κοντά Του.

Το όλο έργο αποτελείται από τρία μέρη, είναι σε σχήμα τσέπης και έχει 1090 σελίδες συνολικά. Χωρίζεται σε τρία μέρη. Το ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ (1ος τόμος, σελ. 410), το ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ (2ος τόμος, σελ. 400) και το ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ (3ο τόμος, σελ. 280).

Στην τριλογία μας αυτή, μιλούν 45 θεοφόροι Πατέρες της Εκκλησίας μας, το συνολικό δε έργο προλογίζει ο μακαριστός Μοναχός Μωυσής, γνωστή πνευματική μορφή του Αγίου Όρους και πολυγραφότατος συγγραφέας.

Τα επιχειρήματά των Πατέρων είναι αδιάσειστα, τα παραδείγματά τους διδακτικότατα, ο λόγος τους όντως Πνευματοφόρος, αλλά και ευχάριστος και συναρπαστικός, γι’ αυτό και διαβάζεται απολαυστικά.

Περισσότερα μπορείτε να δει στην ιστοσελίδα μας fotodotes.gr / ΛΟΓΟΣ ΠΑΤΕΡΙΚΟΣ.

Το έργο πωλείται στα βιβλιοπωλεία 38 €. Για τους φίλους μας διατίθεται στα 22 € χωρίς άλλη επιβάρυνση (αποστολή με κούριερ). Η προσφορά ισχύει μέχρι 5.3.2022.
τηλ. 6944 41 8335 και email: fotodotes@yahoo.gr

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ».

Visits: 33


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο