Μετά το Netflix, ήρθε το ΕRTFLIX! Δείτε πώς θα το ενεργοποιήσετε στις τηλεοράσεις σας (videos)


H νέα δωρεάν πλατφόρμα της ΕΡΤ με ταινίες και σειρές

Οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης βγάζουν στον αέρα μία πλατφόρμα με σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, που διατίθεται δωρεάν στο κοινό.

Τη διάθεσή της για καινοτομία αποδεικνύει η ΕΡΤ, βγάζοντας στον αέρα από σήμερα τη νέα της πλατφόρμα με τίτλο εργασίας «ΕRΤFLIX». Αν και το όνομα ακόμη δεν έχει αποφασισθεί, όποιος πατήσει το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του και μπει στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ (αρκεί να έχει συνδεθεί η τηλεόραση με το διαδίκτυο), είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί.

Η ΕΡΤ προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σίριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας, που μεταδίδονται κάθε πρωί στην ΕΡΤ2. Και μαζί με όλα αυτά, η ΕΡΤ προσφέρει και μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία αναδεικνύοντας το αρχείο της, καθώς στο πρώτο ανεπίσημο σημερινό λανσάρισμα του «ERTFLIX» έχουν ήδη ανέβει 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε 20 σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκης, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, η Μαρία Κάλλας, η Ελένη Βλάχου, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης και πολλοί ακόμη.

Οδηγίες για τηλεοράσεις LG

Η νέα αυτή πλατφόρμα αποτελεί το αποτέλεσμα μιας συστηματικής δουλειάς που έγινε τους τελευταίους μήνες στο Ραδιομέγαρο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η νέα διοίκηση, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έθεσε ως στρατηγικό στόχο της την πλήρη αναβάθμιση της υβριδικής τηλεόρασης. Των προγραμμάτων δηλαδή που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι τηλεθεατές στον χρόνο που επιθυμούν (on demand).

Οδηγίες για τηλεοράσεις Sony

Μάλιστα η ΕΡΤ για να διευκολύνει τους τηλεθεατές που έχουν νέες (smart) τηλεοράσεις, αλλά πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους δεν βλέπουν την υβριδική πλατφόρμα, έχει ήδη ανεβάσει στο YouTube μικρά χρηστικά βίντεο για το πως οι πολίτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη σχετική υπηρεσία, αν αυτή δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε μοντέλου.

Οδηγίες για τηλεοράσεις Panasonic

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο