Μετάθεση Ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτου Ίμβρου


Η Ιερά Μητρόπολις Ίμβρου και Τενέδου, εις το πλαίσιον του προσφάτου Ανακοινωθέντος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, και προκειμένου περί του υψίστου από Θεού αγαθού ήτοι της πολυτίμου υγείας της Κοινότητος, Απεφάσισε να μεταθέση την Τελετήν Ενθρονίσεως του Νεοεκλεγέντος Ποιμενάρχου αυτής Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κυρίου Κυρίλλου, προγραμματισθείσαν αρχικώς διά το Σάββατον, 21ην τρ.μ. Μαρτίου.

Αι Επικρατούσαι ανά την υφήλιον δυσμενείς Συνθήκαι αλλά και η Ποιμαντική ευθύνη προτρέπουν πάντας ημάς όπως ακολουθήσωμεν τας οδηγίας των κατά Τόπους Αρμοδίων Υγιειονομικών Αρχών προς περιστολήν του κινδύνου Διασποράς του Νεοεμφανισθεντος Κορωνοϊού.

Διό και αναβάλλομεν την Τελετήν Ενθρονίσεως εις ευθετώτερον χρόνον, εντός των επομένων μηνών, επ’ ελπίδι της βελτιώσεως των γενικωτερων συνθηκών.

Έως τότε, προσκαρτερούντες τη προσευχη και τη Δεήσει, αναθέτομεν την πάσαν ελπίδα ημών εις την Προστάτιδα και έφορον της Επαρχίας ημών Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ωσαύτως Ανακοινούται ότι ο νέος Μητροπολίτης ημών, συν Θεώ, θα έλθη εις Ίμβρον προς Ανάληψιν των Ποιμαντορικών αυτού καθηκόντων την Τρίτην, 17ην τρ.μ. Μαρτίου.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο