Μελέτη που αφορά στη διερεύνηση του άγχους, της κατάθλιψης και της επίδραση τους στην αποτελεσματικότητα διαχείρησης της νόσου


Το άγχος, η κατάθλιψη και η επίδραση τους στην αποτελεσματικότητα διαχείρησης της νόσου σε άτομα με ΣΔ2.

Καλείστε να συμμετέχετε σε μια μελέτη που αφορά στη διερεύνηση του  άγχους, της κατάθλιψης και της επίδραση τους στην αποτελεσματικότητα διαχείρησης της νόσου. Αυτή η μελέτη θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε περισσότερα για τη σωστή διαχείριση της ασθένειας.
Η μελέτη θα διαρκέσει περίπου 10-15 λεπτά και περιλαμβάνει την συμπλήρωση  ενός ερωτηματολογίου που αποτελείται από δυο μέρη. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αποτελεί ένδειξη της συγκατάθεσης σας για να συμμετέχετε σε αυτή τη μελέτη.
Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και υπό αυτή τη μορφή, μπορείτε να διακόψετε τη συμμετοχή οποιαδήποτε στιγμή. Η ανωνυμία θα διατηρηθεί και δεν θα αναφέρεται κανένα στοιχείο στο ερωτηματολόγιο που να σας ταυτοποιεί, ούτε στην τελική έκθεση μελέτης.


Σας ευχαριστω για την συμμετοχή σας

Εμμανουηλιδης Ισιδωρος

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBpvxcA92WPWKNRVitzsB_LYfMbcWYs7t2AkTu14n4ZDgZbQ/viewform?fbclid=IwAR1E4f46lkyaOaif3BI5x7F5ORBD8oYRcnLV9_Qx5U-xdVyucdY-t6dSI9E

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο