Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας και Υπουργός Υγείας καλούν σε τήρηση των μέτρων


Συνάντηση είχε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος με τον υπουργό Υγείας της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Λόναρ στην οποία απεύθυναν κάλεσμα στους πολίτες της χώρας να τηρούν τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό την επόμενη περίοδο και κατά τη διάρκεια των εορτών ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. 

Ο Υπουργός ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και την ετοιμότητα του συστήματος υγείας για το νέο κύμα του κορωνοϊού που πλήττει τη Σερβία παρουσία του διευθυντή των Κλινικών Λοιμώξεων. Με την ευκαιρία ο Υπουργός επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την υγεία των πολιτών αλλά πρέπει να τηρούνται τα μέτρα προκειμένου να διατηρηθεί η πανδημία υπό έλεγχο.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης τόνισε ότι η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία και το υπουργείο Υγείας έχουν τον ίδιο στόχο που είναι η υγεία και η ευημερία των πολιτών της χώρας της Σερβίας και κάλεσε και εκείνος τους πολίτες να δείξουν αλληλεγγύη και ενότητα. Στο κοινό κάλεσμά τους, ο Μακαριώτατος και ο υπουργός κάλεσαν του πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των εορτών ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την υγεία των αγαπημένων τους προσώπων.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο