Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων για Ρωσική Εισβολή: “Ο Θεός να φωτίσει το μυαλό τους ώστε να επιδιωχθεί Διάλογος και Ενότητα”


«Με βαθύ σεβασμό παρακολουθούμε την οδυνηρή κρίση στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες και ανησυχούμε βαθιά για τον ανθρώπινο πόνο όλων των Αδελφών και Αδελφών μας Εν Χριστώ», επισημαίνει σε Μήνυμά του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος για τον Πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως τονίζει μάλιστα η ισχυρότερη δύναμη του Χριστιανού είναι η Προσευχή. «Με άλλους Χριστιανούς Ηγέτες σε όλο τον κόσμο καλούμε λοιπόν όλους τους Χριστιανούς να συμμετάσχουν στην Προσευχή για τον κόσμο μας και για τον λαό της Ουκρανίας», σημειώνει.

Παράλληλα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ. Θεόφιλος υπογραμμίζει πως εδώ στην Ιερουσαλήμ, «υψώνουμε τις προσευχές μας στη θέση της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ότι ο Θεός θα έδινε σοφία και θάρρος σε όλους τους Ηγέτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη».

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων ωστόσο κλείνει λέγοντας, «είθε να φωτίσει το μυαλό τους έτσι ώστε να επιδιωχθεί Διάλογος και Ενότητα και να επικρατήσει διαρκής Ειρήνη».

Visits: 44


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο