Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Ελληνικός Στρατός για την ολοκλήρωση των έργων στη Νυμφαία (VIDEO)


Ξεκίνησαν οι εργασίες στο σημείο όπου θα εγκατασταθεί το υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον κάθετο άξονα των Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων. Από το πρωί προσωπικό του Ελληνικού Στρατού με τον απαραίτητο εξοπλισμό διαμορφώνει τον χώρο. Γεννήτρια για παροχή ρεύματος, χημικές τουαλέτες και διαμόρφωση χώρου, με τοποθέτηση μεγάλου σκίαστρου μερικές από τις εργασίες που εκτελούνται.

Την επίβλεψη των εργασιών του Στρατού έχει ο Ταξίαρχος Καμπουρίδης Δημήτριος Διοικητής της 29 ΜΠ ΤΑΞ ΠΖ.

Ο Πρόεδρος το ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης ξεκαθάρισε ότι το isobox που υπάρχει στο σημείο είναι προσφορά των δυο Επιμελητηρίων της Ροδόπης και Εμπορικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης έκανε λόγο για  διαφορετική συμπεριφορά προς μία δίοδο που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να “κατεβάζει” 1.500.000 αυτοκίνητα ανά έτος.”Μετά τα κόστη περιμένουμε και τα οφέλη από το τουριστικό προιόν που αποτελεί τη μόνη διέξοδο που έχουμε ως χώρα” σημείωσε ο κ. Αγγελίδης.  Τέλος ευχαρίστησε τον Στρατό που υλοποιεί γρήγορα τις εργασίες αφού το Ελληνικό Δημόσιο όπως χαρακτηριστικά είπε εξακολουθεί να πορεύεται με αργά αντανακλαστικά.

Oι Δηλώσεις του Προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη.

Οι δηλώσεις του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκου Αγγελίδη.

Τα VIDEO στο κανάλι του MARON NEWS στο YOUTUBE

Πηγή: https://maronnews.gr

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο