Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης», της Διμηνιαίας Εκδόσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020)


Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης», της Διμηνιαίας Εκδόσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020).

Στην πρώτη σελίδα δημοσιεύεται το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Ακολουθούν η ομιλία για το Δημογραφικό πρόβλημα, που εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος στο Διεθνές Συνέδριο του Economist, στις 12/12/2019, καθώς και η Συνέντευξή του στην Τηλεοπτική Εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» (07/11/2019).

Ακολουθεί δισέλιδο αφιέρωμα στις Ιερατικές Συνάξεις, με τίτλο «Σπουδή στην Παύλεια Θεολογία στις Ιερατικές Συνάξεις».

Στις επόμενες οκτώ σελίδες δημοσιεύονται Ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό από τις Δράσεις της Τοπικής Εκκλησίας το τελευταίο Δίμηνο και η «Πληροφόρηση» ολοκληρώνεται με το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος & Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου.

Τέλος, στην μόνιμη Αντιαιρετική στήλη, ο π. Κωνσταντίνος Φλάκης γράφει με θέμα «Πεντηκοστιανές κινήσεις».

Η «Πληροφόρηση» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής Εκκλησίας, ενώ σε Ηλεκτρονική Μορφή δημοσιεύεται εδώ .

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο