Κυκλοφόρησε το νέο ”Ιερατικόν” από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης


Το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Ανακοινώνει με πολλή χαρά ότι έχει την τιμή και την ευλογία, της αποκλειστικής διάθεσης του νέου Ιερατικού του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου.

Το Ιερατικόν αυτό, αποτελεί αναθεωρημένη και επαυξημένη Έκδοση της αρχικής πρώτης Εκδόσεως του 1895, που είχε τίτλο “Ιερατικόν της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας”.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το νέο αυτό Ιερατικό της Μητρός Εκκλησίας, μπορούν να το προμηθεύονται από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, πλατεία Αγίου Μηνά, Ηράκλειο Κρήτης ή να το παραγγέλνουν ηλεκτρονικά στο e-mail: ieratikon@iak.gr

Το νέο αυτό Ιερατικό είναι μια εξαιρετικά καλαίσθητη έκδοση, λειτουργική και κατατοπιστική, καρπός μακροχρόνιας προσπάθειας και εμβριθούς μελέτης Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής που θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα όλων των κληρικών Πατέρων μας, με βάση τη μακραίωνη πράξη και παράδοση της Μητρός Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως <<….πρός ὁμοιόμορφον, εὐσχήμονα, καί ἄμεμπτον τέλεσιν, τῶν ἱερῶν Μυστηρίων καί Ἀκολουθιῶν τοῦ Νυχθημέρου>>, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στον πρόλογο του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Visits: 7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο