Κυκλοφόρησε η νέα «Πληροφόρηση» (Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021) η Τριμηνιαία Έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού


Κυκλοφόρησε η νέα «Πληροφόρηση» (Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021) η Τριμηνιαία Έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Στην 1η σελίδα δημοσιεύεται το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για τα Χριστούγεννα.

Ακολουθεί άρθρο της Εικαστικού κ. Ουρανίας Γάτου, με θέμα «π. Κωνσταντίνος Μυγδάλης, ένας γνήσιος πνευματικός Πατέρας».

Στη συνέχεια, δημοσιεύεται αφιέρωμα στο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο, με θέμα «Ρήγας και ο Νεοελληνικός Διαφωτισμός στη Θεσσαλίας», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού το διήμερο 5-6/10/2021.

Με θέμα «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: Εκκλησία και Επανάσταση του 1821», γράφει, στη συνέχεια, ο Δημοσιογράφος Γιώργος Παπαθανασόπουλος.

Ακολουθεί δισέλιδο, αναφορικά με τις δύο πρώτες φετινές Ιερατικές Συνάξεις, καθώς και η Συνέντευξη, που παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος στην Εφημερίδα «Θεσσαλία» (3/10/2021).

Ακολουθεί η επείγουσα Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου προς τους Κληρικούς μας για την στάση τους έναντι της πανδημίας.

Την Αντιαιρετική στήλη υπογράφει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Φλάκης, με θέμα «Ο νηπιοβαπτισμός και η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου».

Ακολουθεί πεντασέλιδο με Ειδήσεις και Φωτογραφίες από την Δράση της Τοπικής Εκκλησίας το τελευταίο Τρίμηνο και το φύλλο ολοκληρώνεται με Άρθρο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου με θέμα: «Η Ορθοδοξία απέναντι στην κλιματική κρίση».

Visits: 24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο