ΙΣΚΕ: «Οι καιροί απαιτούν ενότητα Επισκόπων και Ιερέων»


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Πρόεδρος Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής και ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Βαμβακίδης και επέδωσαν Εκ μέρους του ΙΣΚΕ Πλακέτα και την Απόφαση της Ανακηρύξεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας ως Επίτιμου Μέλους του ΙΣΚΕ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε τους πατέρες για την τιμή και τόνισε ότι οι καιροί απαιτούν ενότητα και συμπόρευση Επισκόπων και Ιερέων, ώστε να σταματήσει η πορεία της κοινωνίας μας προς την Αποθρησκειοποίηση, αλλά και να διαφυλαχθεί η θέση του Ράσου στην Ελληνική Κοινωνία. Τόνισε μάλιστα ότι ο ΙΣΚΕ δεν είναι κάτι ξένο από την Εκκλησία, καθώς ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος εκφράζει το σύνολο των Κληρικών της Εκκλησίας μας από παλαιά.

Οι πατέρες ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την φιλοξενία και την στήριξη στο έργο του ΙΣΚΕ και επεσήμαναν ότι ο αγώνας συνεχίζεται ώστε οι Ιερείς να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία και την Κοινωνία σύμφωνα με την ιστορία και την μεγάλη τους προσφορά.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο