Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Κυριακή 28/02/2021 Ημερίδα για τις εξελίξεις στην έρευνα για την Ελληνική Επαναστάση (VIDEO LIVE)


Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 18.00, η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Νεώτερες εξελίξεις στην έρευνα για την Ελληνική Επανάσταση του 1821».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν οι:
κ. Άγγελος Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας και Αναπληρωτής Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου,
κ. Μελέτης Μελετόπουλος, Δρ. Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών και Διευθυντής Λυκείου της Ιονίου Σχολής,
κ. Γεώργιος Δίελλας, Δρ. Παντείου Πανεπιστημίου, Διδάσκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης,
κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Ανώτερος Στρατηγικός Αναλυτής του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας της Γενεύης,
κ. Δημήτριος Σταθακόπουλος, Δρ. Παντείου Πανεπιστημίου, Οθωμανολόγος- Τουρκοκόγος, Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Δικηγόρος.

Συντονιστής θα είναι ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί Διαδικτυακώς από τον σύνδεσμο: https://zoom.us/j/72545202903.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο