Θερινό Bazaar βιβλίου για καλό σκοπό – Παράταση μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024


Παράταση μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 θα έχει το Bazaar βιβλίου για καλό σκοπό από τις Εκδόσεις Εν πλω, οι οποίες Γιορτάζουν τα δέκα χρόνια λειτουργίας τους. Η Εκδήλωση είναι για καλό σκοπό καθώς από κάθε βιβλίο θα δίνεται 1€ για την στήριξη του Έργου της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ. Παράλληλα με το Bazaar δίνεται δώρο καφές και πραγματοποιείται μια μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι στο Νησί της Τήνου.

Η Εκδήλωση είναι για καλό σκοπό καθώς από κάθε Βιβλίο θα δίνεται 1€ για την στήριξη του Έργου της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ. Παράλληλα θα ισχύσουν Εκπτώσεις σε βιβλία, θα δίνεται δώρο καφές και θα γίνει μια μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι στο Νησί της Τήνου. 

Αναλυτικά η Ανακοίνωση: 

Το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και Διοργανώνει 4ήμερο ΘΕΡΙΝΟ BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ για καλό σκοπό, με μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων για μικρούς και μεγάλους!

Ο ΣΚΟΠΟΣ:

1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ”
Φέτος, στηρίζουμε το έργο της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ, προσφέροντας 1 ευρώ από κάθε βιβλίο για την κάλυψη των εν γένει Αναγκών της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ αλλά και συγκεκριμένα για την αγορά ενός 7θεσιου οχήματος για την ασφαλή μεταφορά παιδιών που Νοσηλεύονται με Εισαγγελική Εντολή, Μοναχικών Ηλικιωμένων κλπ.
ΤΟ BAZAAR:

Καθόλη τη διάρκεια του τετραημέρου θα ισχύσουν οι εξής εκπτώσεις:

– 75% σε επιλεγμένους τίτλους βιβλίων
– 50% σε όλα τα βιβλία των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ – ΔΟΜΟΣ*
– 30% για το σύνολο των διαθέσιμων τίτλων όλων των εκδοτικών οίκων*

*Οι εκπτώσεις αφορούν τα βιβλία στα οποία δεν ισχύει ο Νόμος της Ενιαίας Τιμής του Βιβλίου

ΤΑ ΔΩΡΑ:

Mε κάθε αγορά, ένας καφές δωρεάν στο γειτονικό GUSTAV Athens!

H KΛΗΡΩΣΗ:

Με κάθε αγορά άνω των 50€ συμμετέχετε στη μεγάλη κλήρωση για ένα διήμερο για δύο άτομα στη μαγευτική Τήνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο KRITSIA TRAVEL.
Ωράριο Λειτουργίας:

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7: 10:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
ΠΕΜΠΤΗ 11/7: 10:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/7: 10:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/7: 10:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.

ONLINE ΒΑΖΑΑR στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Εν Πλω: www.enploditions.gr
Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ, εμπλουτίζοντας τις βιβλιοθήκες μας.
Για περισσότερες πληροφορίες: 211 11 98 901 ή στο Τηλεφωνικό Κέντρο του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr 2317 007771 – 2317 007772 – 2317 007773

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ:

Συναισθανόμενος την ανάγκη του μοναχικού Ασθενή στο Νοσοκομείο ο π. Βασίλειος Κοντογιάννης Εφημέριος του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών ξεκίνησε συστήνοντας Άτυπο Δίκτυο Εθελοντών με την επωνυμία Εθελοντική Διακονία Ασθενών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΔΙΑΚΟΝΙΑ).

Το 2003 διοργανώθηκε στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ημερίδα με θέμα «Συμπαράσταση Αγάπης στο Νοσηλευόμενο αδελφό μας» από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών στα πλαίσια της οποία προσεκλήθησαν οι παριστάμενοι να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ.

Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ επί μία τετραετία εξελισσόταν – αναπτυσσόταν με την άτυπη οικονομική συνεισφορά την πολύτιμη γνώση και την επιστημονική εμπειρία εθελοντών συνεργατών.

Τον Μάιο του 2007 επιδιώκοντας τη Νομότυπη οικονομική Υποστήριξη της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ Συγκροτήθηκε Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με την Επωνυμία «Σύλλογος Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» του οποίου το Καταστατικό επικυρώθηκε με την υπ΄ αριθμ. 26825/16-5-2007 Απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Το πρόβλημα
Στα Νοσοκομεία, υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν κακοποιηθεί ή εγκαταλειφθεί από τους δικούς τους, και Ασυνόδευτα Ανήλικα Προσφυγόπουλα.
Επίσης, πολλοί Ηλικιωμένοι, Άποροι, ή Άστεγοι Ασθενείς.
Η λύση
Εκεί πηγαίνουν οι Εθελοντές της «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ» από το 2003. Συνάνθρωποί μας, οι οποίοι διαθέτουν 3ώρες από τη Βδομάδα τους, για να σταθούν δίπλα σε αυτές τις πονεμένες ψυχές, ως Αδελφός και Αδελφή, ως Πατέρας και Μητέρα.
Έτσι καθημερινά, 7 ημέρες την Εβδομάδα, 9 ώρες την Ημέρα, είμαστε δίπλα στα παιδάκια και τους Ηλικιωμένους στα Νοσοκομεία της Αττικής.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ
Όραμά μας κανένας συνάνθρωπός μας να μην αντιμετωπίζει μόνος του το βάρος της ασθένειας της εγκατάλειψης και της μοναξιάς γιατί ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην υποστηρικτική παρουσία και αγάπη ενός ανθρώπου δίπλα του, ανεξάρτητα από κάθε είδους διαχωρισμό.

Μέχρι το όραμα να γίνει πραγματικότητα στόχος μας είναι η ΔΙΑΚΟΝΙΑ να αποτελέσει φάρο ευαισθητοποίησης στο πνεύμα και τις αρχές του εθελοντισμού και στη φροντίδα των μοναχικών και εγκαταλελειμμένων συνανθρώπων μας.

Σύλλογος Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών
Μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμείτε στους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς του Συλλόγου:
Πειραιώς: GR73 0172 0520 0050 5203 2910 228
Eurobank: GR71 0260 0320 0008 3020 0492 822

Παράταση μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου θα έχει το Bazaar βιβλίου για καλό σκοπό από τις Εκδόσεις Εν πλω, οι οποίες Γιορτάζουν τα δέκα χρόνια λειτουργίας τους. Η Εκδήλωση είναι για καλό σκοπό καθώς από κάθε βιβλίο θα δίνεται 1€ για την στήριξη του Έργου της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ. Παράλληλα με το Bazaar δίνεται δώρο καφές και πραγματοποιείται μια μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι στο Νησί της Τήνου.

Views: 44


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο