Η Nvidia θα εγκαταλείψει την υποστήριξη των driver της σε Windows 7 και 8 τον Οκτώβριο 2021


Η Nvidia σχεδιάζει να εγκαταλείψει την υποστήριξη για τα Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1 αργότερα φέτος. Τα προγράμματα οδήγησης Nvidia θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα για τα Windows 10 τον Οκτώβριο, με μόνο κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας διαθέσιμες στα Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1 έως τον Σεπτέμβριο του 2024.

Η Microsoft έχει ήδη εγκαταλείψει την υποστήριξη για τα Windows 7 και τα Windows 8, και ακόμη και η εκτεταμένη υποστήριξη για τα Windows 8.1 θα λήξει τον Ιανουάριο του 2023. «Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας GeForce έχουν μεταναστεύσει στο λειτουργικό σύστημα Windows 10», αναφέρει μια σημείωση υποστήριξης από τη Nvidia. “Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι κάτοχοι GeForce θα βιώσουν την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, υποστήριξη και λειτουργικότητα, η Nvidia θα επικεντρωθεί τώρα στο λειτουργικό σύστημα των Windows 10”.

Υπάρχουν τώρα 1,3 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές Windows 10, αλλά τα Windows 7 εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σε πολλά μέρη του κόσμου. Το Statcounter εκτιμά ότι τα Windows 7 εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν το 15% όλων των εκδόσεων των Windows. Ωστόσο, τα Windows 10 κυριαρχούν στη χρήση του Steam, αποτελώντας σχεδόν το 93% με τα Windows 7 σε λιγότερο από 2 τοις εκατό. Η Microsoft αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των Windows, πιθανότατα να ονομάζεται Windows 11, τον Οκτώβριο.

Ο τελευταίος οδηγός της Nvidia που υποστηρίζει επίσημα αυτές τις παλιές εκδόσεις των Windows θα είναι διαθέσιμος στις 31 Αυγούστου, με την κυκλοφορία της 4ης Οκτωβρίου να είναι η πρώτη που θα υποστηρίζει μόνο τα Windows 10.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο