Η νέα ψηφιακή εφημερίδα της Ημαθίας είναι γεγονός! – Δείτε περισσότερα στο www.inveria.gr


Η νέα ψηφιακή εφημερίδα της Ημαθίας είναι γεγονός!

Δείτε περισσότερα στο www.inveria.gr

Γίνετε συνδρομητές της ψηφιακής εφημερίδας InVeria με 20 €/χρόνο και πάρτε την πρώτοι στο e-mail που θα δηλώσετε στην φόρμα πληρωμής (για αλλαγή στο e-mail σας ενημερώστε μας στο inveriagr@gmail.com)

Μια νέα πρόταση στην ενημέρωση των πολιτών της Ημαθίας και όχι μόνο παρουσιάζει το InVeria.gr, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του να παράγει ποιοτικό, αλλά και πολύπλευρο ενημερωτικό έργο. 
Μετά την ενημερωτική ιστοσελίδα που λειτουργεί από το 2010, τις Διαδικτυακές Εκπομπές μέσα από τα social media, τις συμμετοχές και συνεργασίες σε παραγωγές με άλλα ΜΜΕ, ήρθε η ώρα να παρουσιάσει και την… εκδοτική του πλευρά! 
Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 (και κάθε Κυριακή στο εξής) κυκλοφόρησε η πρώτη ψηφιακή εφημερίδα της Ημαθίας, που τιτλοφορείται “InVeria” και είναι διαθέσιμη είτε μέσω e-mail (με Δωρεάν εγγραφή στην σχετική λίστα αποδεκτών) ή online μέσω του InVeria.gr. 
Στην προσπάθειά μας αυτή ευελπιστούμε να βρούμε συμπαραστάτες καταρχάς τους αναγνώστες μας στην ενημερωτική μας ιστοσελίδα, ενώ προσβλέπουμε και στην προσέλκυση νέων φίλων και αναγνωστών, στην ψηφιακή πλέον έκδοσή μας. Οι σελίδες θα δέχονται με χαρά απόψεις και άρθρα που έχουν να προσφέρουν κάτι χρήσιμο στον δημόσιο διάλογο, θα σχολιάζονται γεγονότα και θα προβάλλονται οι σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας που περνά, ενώ θα υπάρχουν και ματιές στην εβδομάδα που ακολουθεί.
Φυσικά, η ενημερωτική ιστοσελίδα www.inveria.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί το ίδιο δυναμικά… 
Με την ενημερωτική ιστοσελίδα www.inveria.gr για την άμεση ενημέρωση, την διαδικτυακή εκπομπή “ex-Αιρετικά LIVE” για τον σχολιασμό της επικαιρότητας και την αμφίδρομη επικοινωνία και την ψηφιακή εφημερίδα «InVeria», η ομάδα του InVeria.gr με επικεφαλής τον Δημοσιογράφο Νίκο Βουδούρη συνεχίζει δυναμικά και  επιχειρεί σε νέες μορφές ενημέρωσης. 


Καλή ανάγνωση!

Το εξώφυλλο του 1ου φύλλου της ψηφιακής εφημερίδας InVeria

Χρήσιμα

Πως θα λαμβάνω την εφημερίδα στο e-mail μου;

Χρειαζόμαστε απλώς το e-mail σας… Στείλτε το στο inveriagr@gmail.com ή με sms/viber/ whatsapp  στον αριθμό 6942982745 ή με μήνυμα στη σελίδα του InVeria.gr στο facebook, ζητώντας την εγγραφή σας στην λίστα αποδεκτών. Η απεγγραφή σας είναι εξίσου εύκολη, με τον ίδιο τρόπο.


Πως μπορώ να Δημοσιεύσω κάποιο άρθρο γνώμης;

Στείλτε τα επώνυμα άρθρα σας στο inveriagr@gmail.com με την αναγραφή στο θέμα «Για την εφημερίδα InVeria». Τα άρθρα θα συλλέγονται, θα αξιολογούνται και σε περίπτωση δημοσίευσης θα ενημερώνεστε άμεσα. 


Μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθειά σας ή να γίνω συνδρομητής;

Η ψηφιακή εφημερίδα InVeria είναι δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάποιος συνδρομητής και θα λαμβάνει το κάθε φύλλο από το βράδυ του Σαββάτου.

Το κόστος της συνδρομής/χορηγίας είναι 20 ευρώ/χρόνο.

Γίνετε συνδρομητής πληρώνοντας εδώ.

Πως μπορώ να διαφημιστώ στην εφημερίδα; Στείλτε το e-mail σας στο info@inveria.gr ή καλέστε μας στο 6942.982.745.
Διαβάστε το φύλλο παρακάτω ή κατεβάστε το πατώντας στην εικόνα και εδώ:

Visits: 24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο