Η Ιερά Μητρόπολη Μάνης για την οικονομική ενίσχυση των Πυροπλήκτων Αδελφών μας


Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μάνης για την οικονομική ενίσχυση χάρη των πυρόπληκτων, ευχαριστώντας όλους όσους ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους, τόσο από Ελλάδα και όσο και από το Εξωτερικό προκειμένου να συνδράμουν για την στήριξη και ανακούφιση των δοκιμαζομένων πυροπλήκτων σε πολλά χωριά.

Διαβάστε την Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης:

Διεπιστώθηκε ότι πολλοί συνάνθρωποί μας από Ελλάδα και το εξωτερικό σε επικοινωνία με την Ιερά Μητρόπολη Μάνης επιθυμούν να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την στήριξη και ανακούφιση των δοκιμαζομένων πυροπλήκτων συνανθρώπων μας σε πολλά χωριά.

Θερμότατα τους ευχαριστούμε για την καλή τους αυτή και θεάρεστη συμπαράσταση και τους πληροφορούμε ότι υπάρχει σχετικός τραπεζικός λογαριασμός υπέρ των πυροπλήκτων, ο οποίος και είναι ο κάτωθι:

Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR 3901103320000033229616959

Εννοείται ότι θα εκδοθεί και η Νόμιμη Απόδειξη Δωρεάς αναγραφομένου των στοιχείων του Καταθέτη – Δωρητή, ως και μετά το πέρας της όλης Βοήθειας και Δράσης χάριν των πυροπλήκτων, θα γίνει και η δημοσίευση της Διαχείρισης των Εισφορών.

Όσον αφορά δε, κάθε άλλη συμπαράσταση (τρόφιμα κλπ) δέον όπως γίνεται συννενόηση με τον Υπεύθυνο του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως (τηλ. 27330 22214, εσωτ.:21)

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο