Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για την πρεμιέρα της Ταινίας «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»


Στις 27 Αυγούστου στο Κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ» θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της η ταινία «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» στη Βέροια, η οποία παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως.

Για τον λόγο αυτό η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε Ανακοίνωσή της αναφέρει: 

Η εν λόγω ταινία πραγματοποιήθηκε με την «ευλογία» της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τη στήριξη της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους. Η Επίσημη Πρεμιέρα της ταινίας «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» θα πραγματοποιηθεί στη θερινή αίθουσα του Κινηματοθέατρου «ΣΤΑΡ» στη Βέροια την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Η προσέλευση του κοινού έχει οριστεί στις 8.00 μ.μ. με την τήρηση των προβλεπόμενων Υγειονομικών Μέτρων. Για όσους επιθυμούν να παραστούν στην πρεμιέρα θα υπάρχει δυνατότητα μειωμένου εισιτηρίου.

Λίγα λόγια για την ταινία… Η Δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου Μητροπολίτου Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζηλοφθονία ορισμένων κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αλεξανδρείας, μέρος του Κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική, γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος, και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο Συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας, όμως, τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο Μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του, μεγαλώνει. Η Μονή, όμως, δεν Αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο μετά τον θάνατό του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα. Η Εκκλησία Αναγνώρισε στην Ιερή Μορφή του έναν Σύγχρονο Άγιο, θαυματουργό και προστάτη των πιστών.

Μέσα από την ταινία μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Θαυματουργό Άγιο Νεκτάριο.

Η Ταινία θα προβάλλεται στη θερινή Αίθουσα καθημερινά από την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, ενώ περισσότερες πληροφορίες και ώρες προβολών μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.cinestar.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντίστροφη μέτρηση για την Πρεμιέρα της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Μan of God) στις 26 Αυγούστου 2021

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο