Η Επιδημιολόγος κ. Λινού «αδειάζει» την Κυβέρνηση: Οι ειδικοί δεν ενημερώθηκαν καν για αυτή την αλλαγή


✔️Ξαφνική και περίεργη η απόφαση της Κυβέρνησης για τις Εκκλησίες!

Σαφείς αιχμές για την αιφνίδια απόφαση της Κυβέρνησης να μην επιτρέψει την παρουσία πιστών κατά την ημέρα των Θεοφανείων στις Εκκλησίες παρά τις αρχικές αποφάσεις οι οποίες λήφθηκαν πλειοψηφικά από τους ιατρούς , άφησε η σοβαρή και έγκριτη καθηγήτρια επιδημιολογίας της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού.

Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία  Ώρα MEGA”, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την νέα αυτή εξέλιξη, η κ. Λινού, φανερά προβληματισμένη από την απροειδοποίητη αυτή ενέργεια της Κυβέρνησης, τόνισε πως “η προηγούμενη απόφαση που είχε πάρει η Πολιτεία για τις Εκκλησίες ήταν μετά από την πλειοψηφική απόφαση των ειδικών”, προσθέτοντας παράλληλα πως αύτη τη φορά όμως “οι ειδικοί δεν ενημερώθηκαν καν για αυτή την αλλαγή”.

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας η οποία από την πρώτη στιγμή είχε χαρακτηρίσει λογικό το αίτημα της Εκκλησίας να εισέρχονται στο ναό άτομα ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα, έκλεισε το θέμα αυτό λέγοντας με νόημα πως “η απόφαση πάντως αυτή είναι ξαφνική και περίεργη. Θα δούμε τι θα γίνει”, κατέληξε με θλίψη για τα  συμβαίνοντα  η κ. Λινού.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο