Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών εφοδίασε μαθητές με τάμπλετ


Ύστερα από πρωτοβουλία της Διευθύνσεως του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εξασφαλίστηκαν τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας για όλους τους μαθητές του της Γ’ Λυκείου και σύντομα απέκτησαν και οι μικρότερες Τάξεις.

Μάλιστα, όπως επισήμανε ο Διευθυντής του, Σεβαστιανός Ανδρεάδης, «οι υποδομές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι ποιοτικές και αναβαθμισμένες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Εποχής. Ορισμένες πρακτικές συγχρονικής και ασύγχρονης ψηφιακής Εκπαίδευσης αποβαίνουν εξαιρετικά αποτελεσματικές και θα διατηρηθούν και μετά την Πανδημία».

Ο ανασχεδιασμός εκτελείται μέσω της μελέτης της «βέλτιστης πρακτικής» διάφορων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με εμπειρία στη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών Εκπαίδευσης και αξιολόγησης των Εκπαιδευομένων.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσαρμόστηκε στα νέα Δεδομένα της Πανδημίας από την πρώτη Εβδομάδα των Μέτρων Κοινωνικής αποστασιοποιήσεως.

Τα παιδιά της Γ’ Λυκείου δεν έχασαν μαθήματα. Κάποιες τεχνικές δυσκολίες ξεπεράστηκαν άμεσα, καθώς όσοι μαθητές δεν διέθεταν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για μαθήματα από το σπίτι, γρήγορα τον απέκτησαν.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο