«Εξωστρέφεια» σε 10 Γλώσσες για το Πατριαρχείο Μόσχας


Σε δέκα γλώσσες παρέχονται πλέον πληροφορίες σχετικά με τις διεθνείς σχέσεις της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, όπως αναγράφεται σε σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Η ανανεωμένη ενημερωτική δικτυακή πύλη άρχισε ήδη να λειτουργεί στη διεύθυνση www.mospat.ru .

Στην σελίδα αυτή οι χρήστες του διαδικτύου από διάφορες χώρες μπορούν να ενημερωθούν για τις διορθόδοξες, διαχριστιανικές και διαθρησκειακές σχέσεις, για τη συνεργασία του Πατριαρχείου Μόσχας με διακρατικούς θεσμούς, διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις, καθώς και όργανα της εξουσίας, κοινωνικές και διαθρησκειακές ενώσεις, για το έργο, που αναπτύσσεται μεταξύ των Ρώσων ομογενών στο απώτερο εξωτερικό, για τα γραφεία αντιπροσώπευσης στο εξωτερικό, τα μετόχια, τις μονές και τις σταυροπηγιακές ενορίες της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, καθώς και για τις σχέσεις με τους παλαιοπίστους.

«Οι συντακτικές ομάδες του ρωσικού, ουκρανικού, αγγλικού, ελληνικού, γερμανικού, γαλλικού, ιταλικού, σερβικού, ρουμανικού, αραβικού τμήματος είναι έτοιμες να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό τους όλο το φάσμα πολυμεσικού περιεχομένου.

Η νέα διαδικτυακή ενημερωτική πηγή δημιουργήθηκε με τη συνδρομή του Ιδρύματος Υποστηρίξεως Χριστιανικού Πολιτισμού οπού τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΤΕΕΣ.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο