«Ελληνική Επανάσταση 1821» – Tο Σάββατο 14/03/2020 με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο 2ος Τόμος του Βραβευμένου Έργου της Εκδοτικής Αθηνών


Αυτό το Σάββατο αποκτήστε τον δεύτερο σκληρόδετο τόμο της νέας σειράς βιβλίων «Ελληνική Επανάσταση 1821», από την Εκδοτική Αθηνών, «Η πορεία των Ελλήνων προς την απελευθέρωση». To δεύτερο βιβλίο αναφέρεται στη σταθεροποίηση της Επανάστασης στην Πελοπόννησο, στην Ανατολική Στερεά, στην Ήπειρο, στην Κρήτη, στην Εύβοια, στο Μεσολόγγι.

Περιγράφονται, επίσης, οι επιχειρήσεις των Ανδρούτσου, Νικηταρά, Υψηλάντη και άλλων εναντίον του στρατού του Δράμαλη, το τέλος του Αλή πασά, η καταστροφή της Χίου, η εκστρατεία και η καταστροφή του Δράμαλη, η εκστρατεία του Κιουταχή στη Δυτική Ελλάδα. Αναλύονται διεξοδικά τα γεγονότα πριν και κατά τη διάρκεια της Β’ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος (29 Μαρτίου – 18 Απριλίου 1823). Τέλος, στον τόμο αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στο φαινόμενο του φιλελληνισμού από το 1821 ως το 1823 και στον κύριο εκφραστή του, τον λόρδο Βύρωνα.

Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» προσφέρουν σε όλους τους Έλληνες το μνημειώδες έργο της Εκδοτικής Αθηνών «Ελληνική Επανάσταση», που βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών. Την μοναδική αυτή έκδοση επιμελήθηκαν και συνέγραψαν κορυφαίοι Έλληνες ακαδημαϊκοί και ιστορικοί, όπως οι Κωνσταντίνος Τσάτσος, Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος και Βασίλειος Σφυρόερας. Η Ελληνική Επανάσταση είναι μέγα γεγονός της Ελληνικής Ιστορίας. Στη συνείδηση του Εθνους έλαβε θρυλικές διαστάσεις και αποτέλεσε έμπνευση για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, που σε καιρούς δοκιμασίας τούς εμψύχωσε για καρτερία και αντίσταση. Η Επανάσταση του 1821 ήταν ένας επικός, απελευθερωτικός αγώνας, που διήρκεσε 9 σκληρά χρόνια και κατάφερε να επικρατήσει εναντίον ενός αντιπάλου συντριπτικά ισχυρότερου και να καταλήξει, έπειτα από κακουχίες, διωγμούς, σφαγές και τεράστιες θυσίες χιλιάδων Ελληνίδων και Ελλήνων στην ίδρυση του ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους. Στους τέσσερις πολυτελείς σκληρόδετους τόμους της σειράς, μέσα από τα έγκυρα κείμενα πνευματικών ανθρώπων, που πλαισιώνονται από έγχρωμες εικόνες, πίνακες, χάρτες και σχεδιαγράμματα από τα μεγαλύτερα μουσεία της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Μεγάλης Βρετανίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ξεδιπλώνεται όλη η πορεία της Ελληνικής Επανάστασης μέχρι την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους.

Ακολουθούν οι τόμοι:

21.3 ΤΟΜΟΣ Γ – H νίκη των Ελλήνων
28.3 ΤΟΜΟΣ Δ – Το Νέο Ελληνικό Κράτος

Ακόμα, τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για την παράσταση «Προσωπική Συμφωνία»

Η sold out επιτυχία της χρόνιας, η παράσταση που κέρδισε τις καρδιές κοινού και κριτικών. Μια μεγάλη θεατρική στιγμή, ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από τους Νικήτα Τσακίρογλου, Χρήστο Βαλαβανίδη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Άννα Ελεφάντη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου

Σκηνοθεσία: Δημήτριου Μυλωνά

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη στις 18.00
Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00
Κυριακή στις 18.00

Τιμές εισιτηρίων:


Γενική είσοδος :
Τετάρτη και Παρασκευή 15 ευρώ
Σάββατο και Κυριακή 18 ευρώ

Μειωμένο:
Τετάρτη και Παρασκευή 12 ευρώ
Σάββατο και Κυριακή 15 ευρώ
Ατέλεια: 5 ευρώ (Τετάρτη)

Προπώληση εισιτηρίων:


https://www.viva.gr/tickets/theater/apo-mihanis-theatro/proswpikh-symfwnia/



Τηλέφωνο κρατήσεων : 210 5232097

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»:

«α) Κάθε αντίτυπο του φύλλου της εβδομαδιαίας κυκλοφορίας εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» από τις 21-12-2019 και έως τις 31-05-2020 ή έως το τέλος των παραστάσεων θα φέρει ένθετο ένα κουπόνι για χρήση από τον κάτοχό του προκειμένου να προμηθευτεί δύο (2) εισιτήρια στην τιμή των δεκαοκτώ (18,00) ευρώ, ώστε να παρακολουθήσει μία (1) θεατρική παράσταση με τίτλο «Προσωπική Συμφωνία» του Ρόναλντ Χάργουντ, η οποία θα προβάλλεται στην θεατρική σκηνή
«Από Μηχανής Θέατρο-Κάτω Σκηνή» (οδός Ακαδήμου, αρ. 13, στο Μεταξουργείο), η οποία θα προβάλλεται στο ανωτέρω θέατρο, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ., ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 μ.μ., ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 μ.μ. και ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00.

β) Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή των δεκαοκτώ (18,00) ευρώ για την θέαση της ανωτέρω θεατρικής παράστασης και μπορεί να γίνει χρήση του άπαξ. Ο αναγνώστης-κάτοχος του κουπονιού, θα προσκομίζει αυτό στο ταμείο του ανωτέρω θεάτρου ώστε να προμηθευτεί δύο (2) εισιτήρια συνολικής αξίας δεκαοκτώ (18,00) ευρώ για την ίδια παράσταση και την ίδια ημέρα. Αναγκαία προϋπόθεση της καρπώσεως της προσφοράς η επίδειξη και η παράδοση του αποκομμένου πρωτότυπου κουπονιού, ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί απαραιτήτως τηλεφωνική κράτηση στον τηλεφωνικό αριθμό 2105232097, καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 22:00 μ.μ. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

γ) Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται και από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του Ρ/Σ «Παραπολιτικά FM 90,1».

δ) Η προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή των δεκαοκτώ (18,00) ευρώ χορηγείται άπαξ ανά κουπόνι και είναι δυνατή η αθροιστική χρήση άνω του ενός κουπονιού ανά αγορά εισιτηρίων, την οποία το ανωτέρω θέατρο και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», η οποία εδρεύει στο Μεταξουργείο, επί της οδού Ακάδημου, αρ. 13, με ΑΦΜ 997252091, ΔΟΥ ΣΤ’ Αθηνών, υποχρεούται να χορηγήσουν στους αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Η ισχύς της προσφοράς είναι από τις από τις 21-12-2019 και έως τις 31-05-2020 ή έως το τέλος των παραστάσεων και θα διαφημίζεται προωθητικώς, κατά την διακριτική ευχέρεια της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

ε) Η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΡΑΕΝΑ Ε.Π.Ε.» και οι λοιπές ιδιοκτήτριες εταιρείες των μέσων στα οποία διαφημίζεται η παρούσα ενέργεια ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, αλλά αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», η οποία εδρεύει στο Μεταξουργείο, επί της οδού Ακάδημου, αρ. 13, με ΑΦΜ 997252091, ΔΟΥ ΣΤ’ Αθηνών.

στ) Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση της παρούσας προσφοράς διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική Αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών, ενώ η αποδοχή του κουπονιού σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω όρων».

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο