Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και της Πεμπτουσίας σε μορφή Ebook μέσω iTUNES και AMAZON


Η Πεμπτουσία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο αναγνωστικό κοινό της πως μπορεί πλέον να δει και να προμηθευθεί πολλούς από τους τίτλους των εκδόσεως της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» υπό μορφή Ebook μέσω iTUNES και AMAZON.

Σε μία Εποχή όπου τα Ψηφιακά Μέσα έχουν γίνει μέρος της ζωής του ανθρώπου, διευκολύνοντας πολλές καθημερινές και όχι μόνο λειτουργίες του ανθρώπου, το Ηλεκτρονικό Βιβλίο (Ebook) έρχεται και δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να έχει πρόσβαση σε ένα τεράστιο αριθμό Εκδόσεων και βιβλίων.

Πρόκειται για Βιβλία σε Ψηφιακή μορφή που εκδίδονται με σκοπό την ανάγνωσή τους είτε on line είτε αφού μεταφερθούν με τη διαδικασία του κατεβάσματος (downloading) σε ηλεκτρονικό αναγνώστη (Ebook Reader), σε Υπολογιστή, σε Κινητό Τηλέφωνο, Τάμπλετ ή άλλη Ηλεκτρονική Συσκευή.

Η Πεμπτουσία έχοντας μία συνεχή παρουσία και μαρτυρία στον ψηφιακό κόσμο και ιδιαίτερα στον Ορθόδοξο Ψηφιακό κόσμο, δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να προμηθευθεί μία αξιόλογη σειρά από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μονής και του Ινστιτούτου τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Αγγλική Γλώσσα.

Εκδόσεις που συμβάλουν στη γνωριμία του κόσμου με την Αγιορείτικη Παράδοση, εμπειρία και θεολογία, και γενικότερα τον πνευματικό πλούτο του Αγίου Όρους, ο οποίος οδηγεί τον άνθρωπο στη ψυχική ειρήνη και την αναζήτηση των αιωνίων αξιών.

Πρόκειται για εκδόσεις όπως είναι:

Έργα του Μακαριστού Γέροντος πατρός Ιωσήφ Βατοπαιδινού

Έργα του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος π. Εφραίμ

Την Επιστημονική Έκδοση «ΑΝΑΛΟΓΙΑ» του Ινστιτούτου

και άλλες αξιόλογες Εκδόσεις

Δείτε εδώ τα νέα Ebooks της Πεμπτουσίας στο iTUNES

Δείτε εδώ τα νέα Ebooks της Πεμπτουσίας στο AMAZON

Visits: 6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο