Δωρεάν Σεμινάριο: Η Δημιουργική Γραφή στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων


Η δημιουργική γραφή στα εργαστήρια δεξιοτήτων.Δωρεάν διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση❗️ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.
👉ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ (Δεν θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις ή να παρέμβετε)Ελάτε να δούμε μαζί τρόπους αξιοποίησης της δημιουργικής γραφής στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που μπορείτε να εντάξετε στα εργαστήρια δεξιοτήτων.
Αν θέλετε να εμπλουτίσετε τις δραστηριότητες του προγράμματός σας, αλλά και να εξερευνήσετε το πεδίο της δημιουργικής γραφής ως εκπαιδευτικό μέσο, σας περιμένουμε σε μια δίωρη συνάντηση με …λίγη θεωρία και πολλές ιδέες εφαρμογής!Θα παρουσιαστούν προτεινόμενες δραστηριότητες δημιουργικής γραφής και θα δοθεί υλικό έτοιμο προς χρήση για τις ενότητες:
• Οδική ασφάλεια-Υγεία-Σεξουαλική αγωγή
• Φυσικές καταστροφές-Πολιτιστική κληρονομιά
• Ανθρώπινα δικαιώματα-Εθελοντισμός-διαφορετικότητα
• ΕπαγγέλματαΕισηγήτρια: Άννα Αθανασιάδου
Έχουμε οργανώσει διαφορετικές συναντήσεις για το νηπιαγωγείο και για το δημοτικό.
Οι συναντήσεις γίνονται μέσω της πλατφόρμας zoom. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Επιθυμούμε να υπάρχει διάδραση μεταξύ της εισηγήτριας και των συμμετεχόντων. Για αυτό επιλέγουμε τη σύγχρονη τηλεδιάσκεψη και όχι κάποια μορφή ασύγχρονης παρουσίασης.Κυριακή 21 Νοεμβρίου
12.00-2.00 (για το νηπιαγωγείο) και
5.00-7.00 (για το δημοτικό)

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/Mvkrnp2CrQdnDB2m7

Γνωριμία με την Άννα ΑθανασιάδουΗ Άννα Αθανασιάδου έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Εργάζεται στον χώρο της ιδιωτικής και φροντιστηριακής εκπαίδευσης από το 1998. Έχει γράψει σειρές παιδιών βιβλίων και βιβλία με εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά Δημοτικού καθώς και βιβλία για νηπιαγωγούς και δασκάλους. Από το 2003 παραδίδει σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς και γονείς και συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με το παιδαγωγικό περιοδικό «Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού» γράφοντας ως το 2020 περισσότερα από 25 παραμύθια, 62 έμμετρα παιδικά θεατρικά έργα,100 παιδικά τραγούδια και πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Έχει γράψει επίσης σειρά παραμυθιών για το περιοδικό «Παράθυρο junior», στο οποίο εργάστηκε και ως αρχισυντάκτρια. Το 2009 ιδρύει την εταιρία σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων 4e-project. Από τότε μοιράζει την ημέρα της ανάμεσα στη διδασκαλία, στη συγγραφή και στην παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Από το 2016 συνεργάζεται και με τη Σχολή Harmony & Creativity παραδίδοντας σεμινάρια δημιουργικής γραφής σχετικά με τη γραφή παραμυθιού και την παιδική λογοτεχνία. Το 2019 επεκτείνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «the book project» και στην έκδοση βιβλίων. Επικοινωνεί επίσης με μικρούς και μεγάλους μέσα από τα δύο free press project της εταιρίας της , τις «8 σελίδες» (για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση) και το «Scribο» (με εκπαιδευτικό υλικό για νηπιαγωγούς και δασκάλους).

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο