Δυστυχώς, καμία Εκκλησιαστική ιστοσελίδα δεν έγραψε ότι χαλάρωσαν περαιτέρω τα Υγειονομικά Μέτρα για τους Ιερούς Ναούς (Αρχείο PDF)


Δυστυχώς, καμία Εκκλησιαστική ιστοσελίδα δεν έγραψε ότι χαλάρωσαν περαιτέρω τα Υγειονομικά Μέτρα για τους Ιερούς Ναούς, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλους τομείς της Δημόσιας, Κοινωνικής και οικονομικής ζωής όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί.

Όταν επιβάλλονται Μέτρα, σπεύδουν με πηχυαίους τίτλους και ιταμή Αρθρογραφία να λοιδορήσουν την Εκκλησία και την Πολιτεία, επειδή μεριμνούν για τη Δημόσια Υγεία σύμφωνα με τις έκτακτες περιστάσεις της Πανδημίας.

Τώρα, που σιγά σιγά χαλαρώνουν τα Μέτρα κάνουν πως δεν το βλέπουν. Κάνουν πως δεν βλέπουν ότι, για παράδειγμα, από της 25ης Οκτωβρίου 2021, με τη νέα ΚΥΑ που εκδόθηκε, επιτρέπονται και πάλι οι Λιτανείες, αρκεί να τηρούνται κάποια στοιχειώδη και αυτονόητα Υγειονομικά Μέτρα, όπως σε όλες τις Δημόσιες Συναθροίσεις.

Παραθέτουμε το σχετικό Εγκύκλιο Σημείωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος που περιγράφει και επεξηγεί τα Νέα Μέτρα, σύμφωνα με τα οποία, μεταξύ άλλων, αυξάνεται και ο επιτρεπόμενος αριθμός πιστών εντός των Ιερών Ναών της Ελληνικής Επικράτειας.

2150_25102021

2150_25102021

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο