“Διώξεις Παντού! Γιατροί και νοσηλευτές: Xθες ήρωες, σήμερα διωκόμενοι!” (VIDEO – 24/8/2021)


Τρίτη 24 Αυγούστου ώρα 19:00 στο studio του e-roi, ο Παναγιώτης Μαντάς, ιατρός, μέλος της Δ.Ε του ΔΗΚΚΙ, θα συνομιλήσει με την κα Σταυρούλα Αγγελίδου, νοσηλεύτρια, πρώην δημοτική σύμβουλο στο Δήμο Αθηναίων και πρώην πρόεδρο του ΓΝ ν/σ “ΕΛΠΙΣ” και τον κ. Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, Δικηγόρο, για το ζήτημα της επιβολής υποχρεωτικών εμβολιασμών επί ποινή αναστολής εργασίας σε κατηγορίες εργαζομένων, όπως εργαζόμενοι σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων και ΑμέΑ, σε ιατρούς και υγειονομικούς λειτουργούς, ενώ το μέτρο αυτό δεν αποκλείεται να επεκταθεί παντού.

ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΎ!

Γιατροί και νοσηλευτές: Xθες ήρωες, σήμερα διωκόμενοι! Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα συνεχιστεί η συζήτηση με τον πρόεδρο του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, για τη ζοφερή πραγματικότητα της χώρας και του λαού που τυραννιέται από το σάπιο και αυταρχικό σύστημα εξουσίας του Κυρ. Μητσοτάκη. Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε ως πολίτες ενάντια στον αυταρχισμό της σημερινής κυβέρνησης και τις παραεξουσίες που τη στηρίζουν;

Μάθε για το ΕΠΑΜ: https://www.epamhellas.gr

Ο αγώνας είναι εκεί έξω και κανείς μας δεν περισσεύει.

1. Ενημέρωση για τη Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία: https://www.epamhellas.gr/mhnysh-epi-

2. Συνυπογράψτε τη Μήνυση: https://bit.ly/37Txkl7

3. Συμμετοχή στο ΕΠΑΜ: https://www.epamhellas.gr/symplhrwste

4. Διαβάστε ελεύθερη δημοσιογραφία: https://www.xasteria.org/

5. Aκουσε το ΕΠΑΜ: http://www.e-roi.gr/

6. Facebook του ΕΠΑΜ: https://www.facebook.com/metopo

7. Twitter του ΕΠΑΜ: https://twitter.com/epamhellas

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πολίτες κάθε πολιτικής καταβολής που αναγνωρίζουν την ανάγκη αντίστασης στην επιβληθείσα κατοχή κατά της Ελλάδας με κύριους μηχανισμούς το ευρώ, Ε.Ε, χρέος, μνημόνια και την ντόπια εναλλασσόμενη δωσιλογική διακυβέρνηση, να αγωνιστούν πλάι στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.

Πιστεύουμε στην πραγματική δημοκρατία, όπως επίσης στην ανάγκη εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας στην πατρίδα μας, όπως αντανακλούν τα Πέντε Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. : – Mη Αναγνώριση – Διαγραφή Χρέους. – Νέο Εθνικό Νόμισμα. – Ανατροπή Μνημονίων – Έξοδος από Ε.Ε. – Δικαιοσύνη – Τιμωρία Ενόχων. – Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο