Δηλώσεις Συμμετοχής για την Έναρξη του Σεμιναρίου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής


Το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πα.Δ.Α.) προτίθεται να παραδώσει μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε Στελέχη της ποιμαντικής της νεότητος, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να διδάξουν το συγκεκριμένο αντικείμενο σε παιδιά Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου, που συμμετέχουν στις ενοριακές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα «Εκπαιδευτική Ρομπορική» θα αρχίσει τον Μάιο, διαρκεί 50 συνολικά ώρες και ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτό είναι αυστηρά περιορισμένος, αφού δεν μπορεί να υπερβεί τα 20 πρόσωπα. Σας επισυνάπτουμε τις ενότητες του προγράμματος καθώς και την ανάλογη βιβλιογραφία.
Στο τέλος οι εκπαιδευόμενοι παραλαμβάνουν σχετική Βεβαίωση.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο είναι 150 € για όλο το πρόγραμμα (3 €/ώρα) και η τιμή αυτή αφορά αποκλειστικώς σε Στελέχη νεότητος των ενοριών της Ι. Αρχιεπισκοπής (με γνώσεις θετικών κυρίως επιστημών ή εξοικείωσης με τη μηχανική και τους Η/Υ).

Εάν ενδιαφέρεστε για το ανωτέρω πρόγραμμα, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας έως την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 και να Δηλώσετε Συμμετοχή στο email gramateia@neotita.gr .

Για οποιαδήποτε πληροφορία για τις Ενότητες του Προγράμματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αβραάμ Χατζόπουλο (Λέκτορα Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής) στο 6972595330.

Διαβάστε παρακάτω:



ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Δέσπως Σέχου 37
Τ.Κ. 11743 Ν. Κόσμος
Τηλ. 213 0184438 – 431

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο